Κολωνός: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ερωτική σχέση του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ερωτική σχέση του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης»

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς ένας από τους κύριους αυτουργούς φέρεται να είναι και ο 53χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όχι μόνο την βίαζε αλλά και την εξέδιδε προς όφελός τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της παραμένει στη φυλακή αλλά ήδη αποφάσισε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης καθώς θεωρεί ελλιπή τα στοιχεία έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνία με τον 53χρονο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιες μπορεί να ήταν οι σχέσεις τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

Από την άλλη, στην σημερινή (26/10) εκπομπή της «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμη και για το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η μητέρα της 12χρονης με τον 53χρονο.

Στη φυλακή και ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. αποφάσισε την προφυλάκιση του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής.

Τα μέλη εξέδωσαν βούλευμα, με το οποίο ήρθη η διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για το εάν ο κατηγορούμενος θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά ή όχι.

Τάχθηκαν υπέρ της άποψης που είχε εκφράσει ο εισαγγελέας ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

Να σημειωθεί πως κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης η μητέρα της ανήλικης.