Κολωνός: Ράκος ψυχολογικά η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού - Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI

Σαν "βόμβα" έσκασε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό όπου συγκλόνισε για τα καλά το πανελλήνιο. Φυσικά, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Πέρα από τον 53χρονο ο οποίος φέρεται πέρα από τους συνεχείς βιασμούς προς την 12χρονη, την εξέδιδε προς ώφελός του καθώς ήταν και εκείνος που έκλεινε τα ρεντβού. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο κύριος εγκέφαλος της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι η ίδια της η μητέρα η οποία ήταν και η πρώτη που την είχε εκδίδει -δείτε εδώ τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι λοιπόν, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Super Κατερίνα» η μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε από τον 53χρονο καταστηματάρχη στον Κολωνό φαίνεται πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι ακάθεκτη και αρνείται τις κατηγορίες για όσα τις καταλογίζουν και φωνάζει ότι είναι αθώα μέσα από το κελί της.

Μάλιστα, η ίδια έχει εκφράσει φόβους για τη ζωή της καθώς όπως ισχυρίζεται οι άλλες συγκρατούμενές της τη γιουχάρουν και την απειλούν.