Κολωνός: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην υπόθεση - «Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για την 37χρονη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI

Σιγά, σιγά τα στόματα έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την 12χρονη την είχε εκδίδει για πρώτη φορά η ίδια της η μητέρα και στην συνέχεια ο αδίστακτος 52χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος μαζί με τον 42χρονο ο οποίος την έχει βιάσει επίσης έχουν μεταφερθεί στις φυλακές των Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή (14/10) και είναι φίλη της μητέρας και πρώην γειτόνισσά της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αποκάλυψε όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψη της το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, η 37χρονη εξέδιδε το παιδί σε πάρκο της περιοχής.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

«Ένα σκηνικό που είχε και χιόνι και δεν ήταν επιτρεπτό να έχεις ένα παιδί, σε μια δόση που φτάνουμε είναι σε πάρκο, έχει και τις καβατζούλες του, είναι και πιο σκοτεινά, βλέπω τη μικρή να βγαίνει με τον dealer, πώς να το πω… “Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;”, τη ρώτησα. Την είδα, δεν είπε τίποτα και ξαφνικά, ούτε λεπτό, βγαίνει και η μάνα του».

Κολωνός - Εξελίξεις
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI

Στην φόρα τα φρικιαστικά μηνύματα και οι κλήσεις της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθλώς σύμφωνα με τις Αρχές η μητέρα φαίνεται πως ήταν η πρώτη η οποία ξεκίνησε να εκδίδει την ανήλικη κόρη της. Μάλιστα, η 37χρονη αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα 17/10 -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή, «T-live» παρουσιάστηκαν μηνύματα και κλήσεις που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του 53χρονου. Οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία.