Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο αστυνομικοί εμπλέκονται στην δολοφονία - Οι τέσσερεις από τους οκτώ διατηρούν επαφές με τον "εγκέφαλο"

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την ώρα που οι εξελίξεις με τον δράκο του Παλαιού Φαλήρου "τρέχουν" στο προσκήνιο έχει έρθει η υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Τα άτομα τα οποία εμπλέκονται και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη είναι οκτώ και μόλις έγινε γνωστό πως δύο από αυτούς είναι αστυνομικοί.

Ο ένας είναι ακόμη ενεργός, ενώ ο δεύτερος έχει πάρει σύνταξη. Από τους υπόλοιπους, μάλιστα, οι τέσσερεις φαίνεται πως διατηρούν στενές επαφές με τον "εγκέφαλο".

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Μάριου Παπαγεωργίου

Ο δικηγόρος του θύματος μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η δικογραφία:

«Τα πρόσωπα στα οποία ασκήθηκαν διώξεις είναι οχτώ . Πρόκειται για τους δύο γιους του ''εγκέφαλου'' της υπόθεσης, ο ένας είναι εν ενεργεία αστυνομικός, ο άλλος συνταξιούχος κι ο πατέρας βρίσκεται στη φυλακή. Οι άλλοι 4 φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερο ρόλο μαζί με τον ''εγκέφαλο'' κι αυτό φαίνεται από τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες. Δύο ακόμη άτομα εμπλέκονται που ήταν περιφερειακοί», είπε ο Νίκος Ρουσόπουλος.

Μάριος Παπαγεωργίου
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Και συμπλήρωσε: «Τα οστά και τα τμήματα κρανίου που βρέθηκαν μέσα σε μια σπηλιά στα Δερβενοχώρια, την περασμένη εβδομάδα, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένουμε απαντήσεις. Τα Δερβενοχώρια είναι ένα μέρος όπου οι απαγωγείς και οι δολοφόνοι του Μάριου είχαν περάσει από εκεί και πιθανόν να ανήκουν στον άτυχο Μάριο. Αν βρεθεί ότι πρόκειται για τα οστά του, τότε θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος κυρίως για τη μητέρα του η οποία όλα αυτά τα χρόνια ψάχνει τον ''τάφο'' του παιδιού της».

Τι συμβαίνει με τα οστά που βρέθηκαν

Τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη, σε σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφάνη Βοιωτίας, μία περιοχή που η αστυνομία ερευνούσε έντονα το τελευταίο διάστημα, διότι υπήρχαν ενδείξεις πως εκεί έκαψαν ή έθαψαν τη σορό του.

Τα οστά και το κρανίο εντοπίστηκαν από σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της ,στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας, σε υψόμετρο 650 μέτρων υψόμετρο και σε βάθος τουλάχιστον 50 μέτρων και λίγο πιο δίπλα βρέθηκε και μια χειροβομβίδα.