«Άρχισα να βάζω το χέρι μου...» - Σοκάρει το απόσπασμα από βιβλίο του συγγραφέα που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Περιγράφει έναν βιασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η είδηση πως συνελήφθη συγγραφέας παιδικών βιβλίων για παιδική πορνογραφία έσκασε σαν "βόμβα", προκαλώντας φρίκη στους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας. Ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση είναι ακόμη πιο φρικιαστικές.

Έγινε γνωστό από το STAR πως ο συγκεκριμένος άνδρας περιέγραφε μέσα σε βιβλίο του σκηνή βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε και χυδαία φρασεολογία. Το σύγγραμμα αυτό έχει αποσυρθεί από όλα τα βιβλιοπωλεία, όμως βρέθηκε ένα αντίτυπο από το έργο που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 και έχει βραβευτεί.

Οι σκηνές βιασμού που περιέγραφε ο συγγραφέας που συνελήφθη στο βιβλίο του

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και, όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι. Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;», ανέφερε.

Έγραφε σε άλλο σημείο: «Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn».

Παιδική πορνογραφία συγγραφέας
Ραφαήλ Γεωργιάδης

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας

Την Τετάρτη 2/11 έγινε γνωστό πως συνελήφθη γνωστός συγγραφέας για παιδική πορνογραφία, όπως αναφέρθηκε ήδη, και η είδηση αυτή έφτασε και στα πλατό των πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών. Έτσι, λοιπόν, την Πέμπτη 3/11 η Φαίη Σκορδά μίλησε και το θέμα, ωστόσο ο θυμός της την έκανε να ξεσπάσει στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια δεν μπορεί να διανοηθεί πως κάτι τέτοιο συμβαίνει δίπλα μας και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό το υλικό πάρα πολύ εύκολα. Ωστόσο, θεωρεί πως η Δικαιοσύνη θα πάρει την σωστή απόφαση.

«Τερατώδες και αυτό. Επειδή υπάρχουν αυτοί, γίνονται και αυτά στα παιδιά… Διαβάζοντας λίγο το απολογητικό που κυκλοφόρησε στα sites από τη δικογραφία, παρουσιάζεται με πόσο μεγάλη ευκολία μπορώ εγώ να πατήσω την ώρα που πίνω τον καφέ μου να το δω… Μας παρουσιάστηκε ως κάτι πολύ απλό. Ένας άνθρωπος να κάθεται τώρα με το κινητό του και να μπορεί τόσο εύκολα να έχει αυτό το υλικό», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και συμπλήρωσε: «Ο εισαγγελέας θα πάρει τις αποφάσεις, θα κάνει την έρευνά του. Είναι ένα θέμα ποιος γράφει βιβλία τελικά, ποιος έρχεται και διδάσκει τα παιδιά μας αλλά από την άλλη δε σου κάνει εντύπωση ότι μπορεί κάποιος με τόση ευκολία να έρθει σε επαφή με τέτοιο υλικό; Τόσο απλά; Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση…».