«Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας...» - Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του με τον 53χρονο στον Κολωνό

«Υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον δείχνουν να ποζάρει μαζί με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό, ο οποίος έχει συλληφθεί και φυλακιστεί.

Την ώρα που οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση τρέχουν με ταχύτητες φωτός, ο Περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε τις σχέσεις που είχαν.

Οι δηλώσεις του Πατούλη για τον 53χρονο στον Κολωνό

«Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με την έννοια να κάνουμε καθημερινή επαφή, υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες. Το φρικιαστικό που μάθαμε, που προφανώς δεν το γνωρίζαμε, είναι κάτι για το οποίο, νιώθουμε αποτροπιασμό και θεωρούμε ότι είναι μία τραγική κατάσταση που μπορεί να είναι και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι ο απέναντί σου και προφανώς αν το γνώριζες ότι είναι ένας εγκληματίας ή κάνει μία εγκληματική πράξη, δεν θα είχες καμία διάθεση να τον συναντήσεις και ούτε να τον συναναστραφείς για δευτερόλεπτα» είπε ο Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή «Στο Κέντρο».

Δεν τον άφηνε σε ησυχία - Τα μηνύματα του 53χρονου στον Γιώργο Πατούλη

Όπως αποκαλύφθηκε, ο κατηγορούμενος ζητούσε χάρες από ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή θέση στην κοινωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιώργος Πατούλης, ο γνωστός πολιτικός.

Στην πραγματικότητα, όταν ο δράστης έμαθε πως η μητέρα της ανήλικης είχε μιλήσει για τις πράξεις του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως τον είχε ήδη καταγγείλει, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο συγκεκριμένο πρόσωπο, προσπαθώντας να τον προσεγγίσει με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε.

Του ζητούσε να τον πάρει τηλέφωνο και παρόλο που έβλεπε πως ο Γιώργος Πατούλης δεν ανταποκρινόταν εκείνος προσπαθούσε να τον πείσει να επικοινωνήσει χλευάζοντας την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα.

«Είμαι πολύ άσχημα. Η γυναίκα μου με έχει στην έξοδο. Θέλω να με βοηθήσεις. Ξέρω ότι είσαι στο εξωτερικό, ταξιδεύεις αλλά αν μπορείς τηλεφώνησέ μου», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.