Καιρός: «Χιόνια θα έχουμε στα...» - Πού και πότε θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία Άριελ σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καιρός: «Χιόνια θα έχουμε στα...» - Πού και πότε θα

Νέα κακοκαιρία έρχεται για να πλήξει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και φέρει το όνομα "Άριελ". Μπορεί τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει (δείτε εδώ τα πλάνα από την Στερεά Ελλάδα), ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν και άλλες περιοχές της χώρας θα ντυθούν στα λευκά.

Για να δώσει λίγο φως σχετικά με την πρόγνωση του καιρού, ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, το πρωί της Τρίτης 29/11 και ανέφερε αναλυτικά σε ποιες περιοχές θα "χτυπήσουν" τα νέα φαινόμενα και πότε θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται.

Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για την κακοκαιρία Άριελ

«Χιόνια στην Πάρνηθα δεν θα έχουμε, οι νοτιάδες δεν θα ρίξουν τον υδράργυρο στις κεντρικές και νότιες περιοχές. Σήμερα θα έχουμε ανάπαυλα πράγματι, μέχρι απόψε το βράδυ αργά νέο βαρομετρικό χαμηλό μας φέρνει νέες βροχές και καταιγίδες. Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις με ασθενείς ανέμους.

Αύριο βροχές και καταιγίδες πρώτα στα δυτικά και στη συνέχεια στις υπόλοιπες περιοχές. Ισχυρότερες θα είναι στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική, νότια και ανατολική Πελοπόννησο, τον Σαρωνικό, την Αττική, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και την Πιερία. Από τα νότια θα ανεβαίνουν προς τα πάνω. Χιόνια θα έχουμε στα βουνά της βόρειας χώρας από τα 1.500-1.600 υψόμετρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού και προειδοποίησε για όσα θα ακολουθήσουν έπειτα.

Δείτε εδώ τι θα προκαλέσουν στην Αθήνα τα συγκεκριμένα φαινόμενα που αναμένονται.