«Ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα, έστειλε μόνο ένα...» - Ξέσπασε η γυναίκα του "Μιχάλη" που μπλέκεται στη υπόθεση της 12χρονης

Τι αποκάλυψε για την υπόθεση;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα, έστειλε μόνο ένα...» - Ξέσπασε η γυναίκα του

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T-Live» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη που πήραν από την γυναίκα του "Μιχάλη", που εμπλέκεται στην υπόθεση για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην συχνότητα του Alpha, προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την απολογία του 57χρονου, που μπλέκεται στην υπόθεση βιασμού τς 12χρονης από τον Κολωνό (δείτε εδώ την σοκαριστική απολογία του).

Το ξέσπασμα της συζύγου του "Μιχάλη" για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Ξεσπά, μιλώντας για πρώτη φορά, στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου, η σύζυγος του επονομαζόμενου «Μιχάλη», του ανθρώπου που κατηγορείται για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του 57χρονου, ο άνδρας της δεν έχει κάνει τίποτα, παρά μόνο έστειλε ένα μήνυμα στην ανήλικη… για πλάκα!

«Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα. Μία (…) έκανε, έστειλε ένα μήνυμα και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί της, δεν την έχει δει, δεν έχει καμία σχέση με τον Κολωνό, ούτε με τον Ηλία Μίχο. Μία (…) έκανε και βρέθηκε σε λάθος στιγμή να μιλάει με το λάθος άτομο. Δεν έκανε τίποτα και δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν και τον έχουν μέσα;» αναφέρει η σύζυγος του «Μιχάλη» στην εκπομπή του Alpha.

«Καταστρέφουν τόσες ζωές, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει κάνει τίποτα. Ένα μήνυμα το έχει στείλει. Εντάξει ήταν λάθος του, δεν λέω ότι δεν ήταν λάθος του, αλλά γιατί όλο αυτό. Κάποιοι τη βίασαν, κάποιοι πήγαν μαζί της και είναι έξω. Και ο δικός μου είναι μέσα για ένα μήνυμα. Εμένα με ρωτάτε, ξέρει κανείς τι λέει το παιδί μου; “Θέλω να πάω να δω τον μπαμπά μου”» προσθέτει ωρυόμενη η σύζυγος του «Μιχάλη».

Πρέπει να σημειωθεί ότι, ο 57χρονος ναυτικός μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές. Η σύζυγός του στέκεται στο πλευρό του, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας του παιδιού της κατηγορείται άδικα.