Κολωνός: «Εκείνη μου ζήτησε να...» - ''Ανατριχιάζει'' η απολογία του 57χρονου άνδρα

Αναλυτικά όσα είπε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κολωνός: «Εκείνη μου ζήτησε να...» - ''Ανατριχιάζει'' η απολογία του 57χρονου άνδρα

Η υπόθεση του Κολωνού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξακολουθεί να ταράζει την κοινή γνώμη, καθώς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το μαρτύριο τος 12χρονης κοπέλας.

Δηλώσεις του ανήλικου κοριτσιού σχετικά με την υπόθεση μαστροπείας έχουν συγκλονίσει με την ίδια να περιγράφει πως διαχειριζόταν τα χρήματα, που της έδιναν: «Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα.

Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News.

Όσο λοιπόν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το mini market του Μίχου (δείτε εδώ τι θα απογίνει) παράλληλα απολογήθηκε και ο 57χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παρόμοιες πράξεις με αυτές, που έκανε ο Μίχος.

Πιο αναλυτικά, μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στον Alpha την Τετάρτη 21/12 ακούστηκε μέρος από όσα δήλωσε ο άντρας για τη σχέση του με την ανήλικη.

Τι ισχυρίστηκε ο 57χρονος στην απολογία του σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού

«Αρνούμαι τις κατηγορίες, ποτέ δεν δε βρέθηκα με τη 12χρονη, εκείνη μου ζήτησε να βρω παρέα, εγώ ανήρτησα στο site γνωριμιών μία δήλωση, ένα κείμενο με το οποίο εξηγούσε ότι ψάχνεται μια κοπέλα 18 ετών και στη συνέχεια μου ζήτησαν σε chat το τηλέφωνό της, το οποίο δεν έδωσα ποτέ σε κανέναν», είπε ο 57χρονος.