Από τις δίκες του Φιλιππίδη στις φυλακές των Βρυξελλών - Πάει να συναντήσει την Καϊλή ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Λίγο πριν την κατάθεση της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο πριν την κατάθεση της Εύας Καϊλη ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου έγινε γνωστό, πως ο δικηγόρος της, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της από την Ελλάδα πετάει με προορισμό τις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος έχει απασχολήσει τελευταία τα μέσα ως δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, παραθέτοντας δηλώσεις λίγο πριν τη πτήση του την Τετάρτη 21/12 στον ΣΚΑΪ και στους Αταίριαστους.

Με λίγα και σύντομα λόγια παρουσίασε το κατηγορητήριο αλλά και τι αναμένεται να κάνει με το που φτάσει στο χώρο κράτησης της πελάτισσάς του.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο χρόνος πιέζει την πολιτικό, η οποία επιθυμεί έστω και με περιοριστικούς όρους να αφεθεί ελεύθερη και να είναι κοντά στο παιδί της (δείτε εδώ πως ήταν τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή για την Καϊλή).

Το ταξίδι του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και η συνάντηση με την Εύα Καϊλή

«Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει να πάω να δω τη δικογραφία από τις 13.30 έως τις 16.30 που επιτρέπεται για τους δικηγόρους, μετά θα πάω να συναντήσω στις φυλακές την Εύα Καϊλή και στη συνέχεια θα κλείσουμε σε συνεργασία με τον συνάδελφό μου τον κ. Ριζόπουλο για το πώς θα χειριστούμε την υπόθεση αύριο στο δικαστήριο.

Οι κατηγορίες είναι διαφθορά, η οποία συνίσταται σε δημόσια δωροδοκία κατά το κατηγορητήριο, εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.