«Η ψυχολογία της είναι...» - Τα πρώτα 24ωρα της Εύας Καϊλή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέες εξελίξεις έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές των Βρυξελλών και το σύζυγό της να προφυλακίζεται.

Η δίκη σχετικά με το αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί με περιοριστικούς όρους η πολιτικός αναβλήθηκε (δείτε εδώ τι συνέβη) με την ομολογία του άντρα της να αλλάζει από εδώ και στο εξής την υπόθεση.

«Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν. Τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα», είπε ο Φραντσέσκο Τζόρτζι ενώπιον των δικαστών των Βρυξελλών.

Ο δικηγόρος της πολιτικού έδωσε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με μέλλον της Καϊλή μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα στον Alpha την Πέμπτη 15/12, τονίζοντας πως η πελάτης του θα παραμείνει πίσω από τη φυλακή μέχρι και τις 22/12 (δείτε εδώ το εξωφρενικό ποσό που έπαιρνε η Καϊλή ως ευρωβουλευτής).

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για την ψυχολογική της κατάσταση στη φυλακή

«Η κα Καϊλή θα είναι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου προσωρινά κρατούμενη. Αγωνιά να έρθει αυτή η στιγμή να μιλήσει ενώπιον των φυσικών δικαστών κι ελπίζουμε να τους πείσει ότι είναι αθώα. Χωρίς παρενθέσεις και χωρίς αστερίσκους. Χάλια είναι η ψυχολογία της. Πώς μπορεί να είναι η ψυχολογία της ενώ βρίσκεται στην φυλακή; Είναι κάνας άνθρωπος που βρίσκεται στη φυλακή και είναι χαρούμενος;» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.