Εύα Καϊλή: Το σοκαριστικά εξωφρενικό ποσό που παίρνει το μήνα ως ευρωβουλευτής

Για έξοδα μετακίνησης ας πούμε της παρέχονται 400 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Όλο και περισσότερα είναι αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ζωή της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, ο οποίος κατέθεσε πριν από λίγες ώρες και πήρε όλο το βάρος πάνω του (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα το ποσό που λάμβανε κάθε μήνα η ευρωβουλετής είναι... εξωφρενικό.

Οι απολαβές της Καϊλή

«7.316 ευρώ τον μήνα είναι ο μισθός που παίρνει ένας ευρωβουλευτής. Σε αυτά προσθέτουμε 338 ευρώ την ημέρα για διαμονή και διατροφή επειδή μετακινείται από την χώρα του. Σε αυτά επίσης προσθέτουμε 4.778 ευρώ που είναι κάθε μήνα οι δαπάνες του για την διατήρηση του γραφείου του, για την ενοικίαση και τα λειτουργικά του έξοδα συν 400 ευρώ για έξοδα μετακίνησης. Αυτά, λοιπόν, μας κάνουν τον μήνα 20.268 ευρώ. Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε πόσο κάνουν όλα αυτά, τον χρόνο.

Μιλάμε, λοιπόν για 12 μισθούς τον χρόνο, άρα αυτό το ποσό γίνεται 243,216 ευρώ κι επειδή έχουμε κι έναν 13 μισθό υπάρχει μια προσαύξηση των 7.316 ευρώ κι όλο αυτό μας κάνει σύνολο 250.532 ευρώ κάθε χρόνο.

Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε... Η κυρία Καϊλή έχει μία 10χρονη πορεία για την οποία ανταμείφθηκε με 2,5 εκατομμύρια. Υπολογίστε σε αυτά ένα έξτρα μπόνους που παίρνουν κάθε φορά που ολοκληρώνουν δυο χρόνια την θητεία τους (220.000 ευρώ) το σύνολο μας κάνει το αστρονομικό ποσό το 2.720.000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι χλιδάτες διακοπές της Εύας Καϊλή - Βίντεο από την σουίτα των 8.946 δολαρίων τη βραδιά

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η Εύα Καϊλή όλον αυτό τον καιρό έκανε μια πολύ χλιδάτη ζωή - αν κρίνουμε βέβαια και πόσο πλήρωνε για να πάρει ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια (δείτε εδώ)... δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί τούτου αλλά τέλος πάντων. Όπως γράφει η Dailymail, η Εύα το 2017 έκανε διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της Dailymail ξεκινάει κάπως έτσι: «Ήταν το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έκανε αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε ηλικία, μόλις, 44 ετών.»

«Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της», συνεχίζει το σχετικό δημοσίευμα για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Το καλοκαίρι του 2017, λοιπόν, η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο απόλαυσε τις διακοπές της σε Κροατία και Ιταλία. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει για την συνάντησή της με τον Μπράνσον: «Όταν συναντάς μύθους».

Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδρυτής της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος του οποίου απολάμβανε την παρέα η ευρωβουλευτής. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Καϊλή έβγαινε συχνά με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και διασκέδαζε σε κλαμπ της Αθήνας, όταν επισκεπτόταν την Ελλάδα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την βίλα που έμενε το καλοκαίρι, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό κοστίζει από 5.000 έως 8.946 δολάρια τη βραδιά.