Εύα Καϊλή: «Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν» - Ομολόγησε την εμπλοκή του ο σύντροφος της

Ραγδαίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: «Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν» - Ομολόγησε την εμπλοκή του ο σύντροφος της

Το πρωί της Τετάρτης 14/12 ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της Εύας Καϊλή σχετικά με το Qatar Gate, ωστόσο η ίδια δεν βρέθηκε στο δικαστήριο και ο δικηγόρος της ζήτησε αναβολή, την οποία και έλαβε (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δίκη).

Τι συμβαίνει, όμως, με τον σύζυγό της Καϊλή για τον οποίο έπρεπε επίσης να αποφασίσει η Δικαιοσύνη;

«Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν». Με αυτά τα λόγια ο Φραντσέσκο Τζόρτζι ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες στο πλαίσιο της έρευνας του Βέλγου εισαγγελέα ομολόγησε την εμπλοκή του στο Qatar Gate.

Καταρρέοντας ενώπιον των δικαστών των Βρυξελλών , παραδέχθηκε ότι είχε ενεργήσει παράνομα και δήλωσε ότι λυπάται, ζητώντας παράλληλα να απελευθερωθεί η Εύα Καϊλή.

«Τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα» φέρεται να είπε ο Τζόρτζι, σύμφωνα με το τετρασέλιδο κατηγορητήριο των Βέλγων δικαστών, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica.

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ο Τζόρτζι προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σύντροφό του, παρά τις φήμες ότι εκείνη υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και τις αναφορές που τη θέλουν να αποδίδει σε εκείνον το φταίξιμο για όσα έχουν συμβεί.

Ο αστρολογικός χάρτης της Εύας Καϊλή από τον Παύλο Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να ασχοληθεί και με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ύστερα από την σύλληψή της για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Μίλησε για πολλά βάσανα, τονίζοντας, όμως πως όσα λέει δεν σημαίνει πως ούτε παίρνουν το μέρος της, αλλά ούτε και την "καταδικάζουν".

«Βλέπουμε ότι μετά τι πρόσφατες εκλείψεις, αυτό το άτομο είναι «χτυπημένο» από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο, θα έχει ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο, σε φάση περιορισμού», αναφέρει αρχικά.

Και επισημαίνει: «Επαναλαμβάνω πάλι, μην βρεθούν κάποιοι… έξυπνοι και αρχίσουν να λένε ότι καταδικάζουμε, εμείς εδώ εξετάζουμε αστρολογικά τον χάρτη ενός ατόμου σε σχέση με τις εκλείψεις».

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρει μελετώντας τον αστρολογικό της χάρτη: «Αυτό το άτομο κάποια στιγμή στη ζωή του θα έχει πάρα πολλές δυσκολίες, πάρα πολλά βάσανα και περιπέτεια».