Εύα Καϊλή: Ποιος την επισκέφθηκε στις φυλακές μετά την προφυλάκιση της

Ψυχολογικά ράκος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κατάθεση της Εύας Καϊλή που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά διήρκησε πάνω από 2 ώρες με τους Βέλγους δικαστές να είναι πολύ σκληροί με τα όσα άκουγαν από τη γυναίκα πολιτικό (δείτε εδώ την απογοήτευση του δικηγόρου της μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης).

Με το κλίμα να είναι αρνητικό προς την επιθυμία της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι και όπως έγινε γνωστή η απόφαση που πάρθηκε με μεγάλη σοβαρότητα, απέρριψαν ουσιαστικά το αίτημα της και μάλιστα προφυλακίστηκε για τον επόμενο ένα μήνα.

Τα λόγια του δικηγόρου και η επίσκεψη που δέχτηκε η Καϊλή στις φυλακές

«Να σας δώσω μία εικόνα πώς ήταν το μονομελές δικαστήριο. Υπήρχε μία πολύ νέα πρωτοδίκης που ήταν η πρόεδρος και δίπλα της ήταν ο ανακριτής της υπόθεσης που ήταν κατά 25 έτη μεγαλύτερος της, της έκανε ενημέρωσε και είπε ο ανακριτής ”κα Πρόεδρε όσο αφορά την διαφθορά σε βάρος της κα Καϊλή δεν έχω ακόμα στοιχεία και όσο αφορά το ξέπλυμα είναι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κοινή κατοικία και αποτελούν ένα στοιχείο και όσον αφορά την εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται από πουθενά.

Σήμερα η διαδικασία ήταν για το εάν θεωρείται ύποπτη φυγής η Εύα Καϊλή ή εάν είναι ύποπτη να καταστρέψει στοιχεία της ανακρίσεως. Τα χρήματα που βρέθηκαν μέσα στην κοινή κατοικία ήταν σοκαριστικό και για την ίδια, την Ευά Καϊλή ”είναι σαν έχεις ένα τέρας μέσα στο σπίτι”, του τόνισε η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάθεση και την απόφαση του δικαστηρίου.

Όπως μετέδωσε στην ΕΡΤ η ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, ο Αλέξανδρος Καϊλής, παρέμεινε στη χώρα για να συμπαρασταθεί στη κόρη του. Σημειώνεται πως ο πατέρας της έχει αφεθεί ελεύθερος παρόλο που τον έπιασαν με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα.

Ο κ Καϊλής λοιπόν, έφτασε το πρωί στις φυλακές Χάρεν για να δει την κόρη του.