Πηγαίνει προς την προφυλάκιση - Απογοητευμένος ο δικηγόρος της Καϊλή λίγο πριν την απόφαση του εισαγγελέα

Σοκάρουν οι δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πηγαίνει προς την προφυλάκιση - Απογοητευμένος ο δικηγόρος της Καϊλή λίγο πριν την απόφαση του εισαγγελέα

Η Πέμπτη 22/12 είναι μία ίσως από τις πιο σημαντικές ημέρες για την Εύα Καϊλή, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο των Βρυξελλών σχετικά με την εγκληματική ενέργεια και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που κατηγορείται η ίδια και ο σύζυγός της, Τζιόρτζι.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο άντρας της έχει πάρει για την ώρα πάνω του το βάρος των κατηγοριών, όσο η πρώην πολιτικός του ΠΑΣΟΚ, ζητάει να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι προκείμενου να είναι κοντά στη 2χονη κόρη της.

Στο πλευρό της για την κατάθεση βρέθηκε από την Τετάρτη 21/12 ο δικηγόρος της από την Ελλάδα, κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος σε άλλη φάση είχε περιγράψει πως διανύει η πελάτισσα του τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή.

Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου της Καϊλή λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου

Όσο λοιπόν περιμένουμε την έκβαση της απόφασης του δικαστηρίου, ο κ. Δημητρακόπουλος παραχώρησε δηλώσεις την Πέμπτη 22/12 στον Alpha μέσα από κλήση, που έκανε με το κανάλι περιγράφοντας όσα συνέβησαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο ίδιος τόνισε, πως το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, το σώμα των δικαστών και ο εισαγγελέας των Βρυξελλών ήταν πολύ αυστηροί και μάλιστα δεν δέχτηκαν ούτε λύγισαν με το ζήτημα της ανήλικης κόρης.

Τέλος, ο ίδιος προσπάθησε όσο περνούσε από το χέρι του να υπερασπιστεί την Καϊλή, η απογοήτευση του ωστόσο στο πρόσωπό του ήταν εμφανής, βάζοντας στο τραπέζι πια το κομμάτι της προφυλάκισής της.