Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη την αποτρόπαια πράξη της

Όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη την αποτρόπαια πράξη της

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η 29χρονη από τη Βέροια η οποία είχε συλληφθεί ως ύποπτη για τη δολοφονία του μωρού της που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα.

Η γυναίκα που αρνούνταν διαρκώς τις κατηγορίες, παραδέχτηκε την πράξη της κατά την διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 9/1 στο σημείο, παρουσία ανακριτή.

«Θέλω να αλλάξω την κατάθεσή μου, αυτά που είπα στην αρχή δεν συνέβησαν, εγώ έριξα το παιδί στο νερό», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έδωσε καμία εξήγηση γιατί δολοφόνησε το βρέφος.

Η αναπαράσταση της δολοφονίας του μωρού στην Βέρροια

Γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι.

Η μητέρα, η οποία, μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά - δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο σοκ.

Τι έδειξε η νεκροψία

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του βρέφους «έδειξε» ότι ο θάνατος του 11 μηνών κοριτσιού προήλθε από ασφυξία, μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το βρέφος έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό.