Βέροια: Πέταξε το παιδί της στο ποτάμι και μπήκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Σοκάρουν τα πλάνα με την 29χρονη μητέρα του βρέφους

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βέροια: Πέταξε το παιδί της στο ποτάμι και μπήκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Σοκάρουν τα πλάνα με την 29χρονη μητέρα του βρέφους

Στις 31 Δεκεμβρίου 2022 μία 29χρονη μητέρα από την Βέροια πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα ποταμό και στη συνέχεια πήγε στην Αλεξάνδρεια όπου φέρεται ότι διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο, ενώ την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι της.

Εκεί τα οικεία της πρόσωπα άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις και όταν επέμειναν να μάθουν που βρισκόταν το παιδί, εκείνη δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να βρεθεί το άψυχο σώμα του νεογέννητου στις όχθες.

Πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα και μπήκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Η μητέρα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αρνείται όλες τις κατηγορίες (δείτε εδώ τι υποστηρίζει πως συνέβη), ωστόσο δεν θεωρήθηκε αυτό ως ελαφρυντικό και προφυλακίστηκε.

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του βρέφους «έδειξε» ότι ο θάνατος του 11 μηνών κοριτσιού προήλθε από ασφυξία, μέσα στο νερό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το βρέφος έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό.

Οι εξελίξεις, ωστόσο, σοκάρουν ακόμη περισσότερο. Η νεαρή μητέρα, σύμφωνα με το MEGA και τα πλάνα που εξασφάλισε το κανάλι από κάμερες ασφαλείας, αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινήθηκε προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, άνοιξε την πόρτα και κατευθύνθηκε προς το ταμείο.

Εκεί φέρεται να ρώτησε τη υπάλληλο τι ώρα είναι το επόμενο δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια βγήκε από τον χώρο. Μάλιστα, δεν δίστασε να μπει ακόμη και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ βρέθηκε και στο διπλανό ψιλικατζίδικο, όπου πήρε τσιγάρα και περπάτησε προς τον κέντρο της Βέροιας.