Βέροια: Προφυλακιστέα η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Έσκασε μόλις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βέροια: Προφυλακιστέα η 29χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Το 11 μηνών μωράκι της φαίνεται πως πέταξε στον ποτάμι μια 29χρρονη μητέρα και συγκεκριμένα στο φράγμα του Αλιάκμονα πριν από μερικές μέρες (δείτε εδώ τι έδειξε η νεκροψία). Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε την είχε σταματήσει το τελευταίο διάστημα.

Προφυλακιστέα η 29χρονη

Η 29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος (δείτε εδώ τι υποστηρίζει) ωστόσο ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και διέταξε την προσωρινή της κράτηση, ενώ ζήτησε και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, ενώ διατάχθηκε και πραγματογνωμοσύνη.

Μάλιστα, ο πατέρας του βρέφου μίλησε σήμερα 4/1 στην εκπομπή T-live και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Μελιόπουλο.

Ο άνδρας είχε κάνει τεστ DNA και επιστημονικά είχε αποδειχθεί ότι είναι ο πατέρας, όμως νομικά όχι. «Το μωρό τελευταία φορά που το είδα ήταν πριν από τα Χριστούγεννα. Προτελευταία φορά ήταν η επίσκεψη στον παιδίατρο που με ενημέρωσε ότι το παιδί δεν ήταν καλά, γιατί είχε κάποια ίωση. Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να κάνω την αναγνώριση του παιδιού γιατί δεν είμαι επίσημα ο πατέρας του. Έχω κάνει τεστ DNA και έδειξε ότι είναι δικό μου το παιδί.

Έκανα όλα τα έξοδα του παιδιού. Ό,τι χρειαζόταν και ήμουν δίπλα οποιαδήποτε ώρα με καλούσαν. Αυτή τη στιγμή θρηνούμε. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι εγώ και η οικογένειά μας. Η μητέρα μου κοιμάται πάνω στο κρεβατάκι της, κλαίει καθημερινά. Προσπαθούμε να μην χάσουμε κι άλλον άνθρωπο.

Η συμπεριφορά της ήταν πότε έτσι και πότε αλλιώς. Κάποιες φορές πήγαινα να δω το παιδί και μου έλεγε να φύγω κι εγώ έφευγα. Δεν έκανα κάτι παράλογο. Δεν είχαν αντίρρηση οι γονείς της να παίρνω το παιδί. Ήθελα να κάνω την αναγνώριση για να παίρνω μία δύο φορές την εβδομάδα. Από την ασφάλεια του έμαθα το βράδυ, δεν το ήξερα. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν που είναι το παιδί. Πόδια… χέρια… δεν ήξερα, που να πάω και τι να κάνω. ποιος το περίμενε ότι θα γινόταν αυτό το κακό; Δεν την πήρα τηλέφωνο, αφού ενημερώθηκα από την Ασφάλεια. Ψυχολογικά είμαστε όλοι σε άθλια κατάσταση», αποκάλυψε ο πατέρας του άτυχου βρέφους.