Βέροια: Αρνείται όλες τις κατηγορίες η 29χρονη μητέρα

Τι υποστήριξε ο παππούς και ο αδερφός της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βέροια: Αρνείται όλες τις κατηγορίες η 29χρονη μητέρα

Ένα μωρό 11 μηνών νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα εντοπίστηκαν πριν από μερικές μέρες στην Βέροια καθώς η μητέρα φέρεται να πέταξε το κοριτσάκι στον ποταμό (δείτε εδώ τι έδειξε η νεκροψία). Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε την είχε σταματήσει το τελευταίο διάστημα.

Τι υποστηρίζει η μητέρα του μωρού, ο παππούς και ο αδερφός της

Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της στη Βέροια φαίνεται πως αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι, όσο εκείνη είχε αφαιρεθεί στο κινητό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα τόνισε πως δεν μπορούσε να την βγάλει από το νερό, πως την κατηγορούν για πράγματα που δεν έχει κάνει και πως αγαπούσε πολύ την κόρη της.

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την προθεσμία που πήρε από εισαγγελέα κι ανακριτή, αύριο Τετάρτη 4/1 στις 11:00 το πρωί θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας προκειμένου να απολογηθεί. Για ακόμα μια φορά αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ η υπερασπιστική της τακτική θα κινηθεί ότι όσα συνέβησαν ήταν ένα ατύχημα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του 11 μηνών βρέφους της και εκεί βρέθηκαν η γιαγιά, ο παππούς και ο θείος του βρέφους.

Ο παππούς της 29χρονης μίλησε σήμερα 3/1 στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και ανέφερε με κλάματα ότι η εγγονή του είχε ψυχολογικά προβλήματα εδώ και 14 χρόνια.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, εδώ και 14 χρόνια. Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε στη δημοσιογράφο.

Την σιωπή του έσπασε και ο αδελφός της 29χρονης στον δημοσιογράφο Μιχάλη Μελιόπουλο και την κάμερα του T-live και υποστήριξε πως η αδερφή του έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή που μάλλον είχε σταματήσει.

«Η αδελφή μου δεν το παραδέχεται ότι πέταξε το μωρό. Μου είπε ότι μπουσουλούσε το μωρό και έπεσε. Δεν την άκουγα να είναι καλά ψυχολογικά. Τι να μας ρωτήσει για το μωρό. Της είπαμε ότι έγινε η κηδεία. Μου είπε ξανά ότι δεν το πέταξε. Έπαιρνε φάρμακα, αλλά νομίζω ότι τα είχε κόψει για ένα διάστημα. Ελάχιστες φορές έρχονταν κοινωνικοί λειτουργοί. Είχε καιρό να πάει η αδελφή μου σε ψυχίατρο».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στις 31 Δεκεμβρίου την είδε μαζί με το μωρό να παίρνουν ταξί χωρίς να τον ενημερώσει για τον προορισμό τους. «Την επόμενη ήρθε χωρίς το μωρό, νόμιζα ότι ήταν στον πατέρα του. Δεν ήξερα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω πού κι αν έκανε ρεβεγιόν».