Εύα Καϊλή: Ορίστηκε η ημερομηνία για την απόφαση της πιθανής παράτασης της στην φυλακή - Ποιοι θα οδηγηθούν στο ανακριτή

Δύο δικά της πρόσωπα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Νέες εξελίξεις με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, που είχε την ευκαιρία να δει την 2 ετών κόρη της μέσα στην φυλακή (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο) που σχετίζονται με την ημερομηνία που θα παρθεί η απόφαση για την πιθανή παράταση της στην φυλακή.

Μπορεί η πολιτικός να πήρε κουράγιο από τη συνάντηση με το παιδί της, σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλη μάχη μπροστά της να δώσει και πιο συγκεκριμένα με νέες πληροφορίες, που παραχώρησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τρίτη 10/1 έγινε γνωστό, πως παρατείνεται η αγωνία της.

«Αύριο θα εμφανιστούν μόνο ο πατέρας της κυρίας Καϊλή και η σύντροφός του οι οποία θα μάθουν από κοντά για ποιο λόγο θα απολογηθούν, σύμφωνα με τη βελγική νομοθεσία… Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο τους καλούν.

Αορίστως αναβλήθηκε και υπάρχει πληροφορία που δεν είναι βέβαιη, 19 Ιανουαρίου να είμαστε στις Βρυξέλλες για να γίνει πάλι δικαστήριο. Έχουμε ελπίδες γιατί όταν έγινε το προηγούμενο δικαστήριο, ο ανακριτής είπε ότι για την κατηγορία της δωροδοκίας δεν έχω στοιχεία για να την στηρίξω σε βάρος της κυρίας Καϊλή.

Ούτε την έχω βρει πουθενά να συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση μετά από ένα χρόνο παρακολούθηση φυσική και με τεχνικά μέσα», είπε ο δικηγόρος της Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η ημερομηνία της απόφασης για την Εύα Καϊλή και οι δύο άνθρωποι θα οδηγηθούν στον ανακριτή

Στις 19 Ιανουαρίου αναμένεται η απόφαση για το εάν θα υπάρξει παράταση ή όχι στη φυλάκιση της Εύας Καϊλή μετά το σκάνδαλο του Qatargate. Ο πατέρας της και η σύντροφός του πήγαν στον ανακριτική καθώς ο πρώτος είχε συλληφθεί πρώτος την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι συνελήφθη με μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα όταν ενημερώθηκε από την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι ότι πρέπει να «εξαφανιστούν». Η Ευρωβουλευτής αυτό το διάστημα κατάφερε να συναντήσει και την κόρη της αφού ήταν κάτι που ζητούσε συνεχώς και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.