Εύα Καϊλή: Βίντεο από την πρώτη συνάντηση με την 2 ετών κόρη της στις φυλακές μετά την σύλληψή της

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6/1 το απόγευμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: Βίντεο από την πρώτη συνάντηση με την 2 ετών κόρη της στις φυλακές μετά την σύλληψή της

Η Εύα Καϊλή συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών (δείτε εδώ το "κάστρο" στο οποίο μένει) και μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 6/1, είχε καταφέρει να δει μόνο το πατέρα της. Η ίδια επιθυμούσε διακαώς να δει την μικρή της κόρη και είχε ζητήσει να την συναντά κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Ωστόσο, και τα δύο αιτήματα της είχαν απορριφθεί, όπως ανέφερε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε δηλώσεις του ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Αυτή η κατάσταση προκάλεσε το έντονο ξέσπασμα της μέσα από το κελί της, με εκείνη να αναφέρει χαρακτηριστικά και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR: «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;» (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που δεν την άφηναν να δει το παιδί της).

Η πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της μετά την σύλληψή της

Παρόλα αυτά, οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου πήραν την απόφαση να της επιτρέψουν να δει το παιδί της για πρώτη φορά μετά την σύλληψή της και, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό συνέβη την Παρασκευή 6/1 στις 17:20 ώρα Ελλάδας, όπου ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, πέρασε το κατώφλι της φυλακής.

Η κάμερα του MEGA κατάφερε να αποσπάσει μερικά πλάνα από την άφιξη της ανήλικης και του παππού της, τα οποία παρουσιάστηκαν στο δελτίο λίγη ώρα αργότερα.