Κούλα Αρμουτίδου - Γιάννης Τοπαλούδης: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της Ελένης - Με τούρτα πάνω από τον τάφο της

Χθες 15/1 θα είχε τα γενέθλια της! Η φωτογραφία που τσακίζει κόκαλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου και ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν πως η κόρη τους δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Και οι δυο πάλεψαν σκληρά μέχροι οι δολοφόνοι της να τιμωρηθούν και τελικά τα κατάφεραν.

Κανείς δεν θα ξεχάσει την ημέρα της 28 Νοεμβρίου. Η Ελένη, τεταρτοετής φοιτήτρια Μεσογειακών Σπουδών στη Ρόδο με καταγωγή από το Διδυμότειχο Έβρου, βιάστηκε ομαδικών και δολοφονήθηκε από δυο άντρες. Ύστερα από πολύμηνη δίκη, οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Δείτε εδώ, την τελευταία φωτογραφία της Ελένης, λίγο πριν την δολοφονήσουν.

Οι αναρτήσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη

Χθες 15/1 η Ελένη θα γιόρταζε τα 26α γενέθλια της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι γονείς της λοιπόν, βρέθηκαν στο νεκροταφείο με μια τούρτα στα χέρια. Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook μια φωτογραφία τους πάνω παό τον τάφο της.

«Ελένη μου, κοριτσάκι μου, ανθέ της Νιότης, θησαυρέ μου.

15/1/1997 – 15/1/2023

Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. Ήσουν Ελένη μου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματάκι, ένα μικρούλι τοσοδουλι που είχε την ανάγκη μου. Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’ αυτό το Θείο δώρο.

Και έρχεται ξαφνικά μια αποφράδα νύχτα που στα γκρεμίζει όλα . Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους. Αυτοί οι φονιάδες, οι στυγεροί δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες, ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια ούτε κανέναν. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή ‘Η ΘΕΙΑ’. ‘Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ’. Σ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ’. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα. Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους;

Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!».

Ελένη μου,κοριτσάκι μου,ανθε της Νιότης, θησαυρε μου. 15/1/1997 15/1/2023 Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα...

Posted by Koula Armoutidou on Sunday, January 15, 2023

Λίγο αργότερα, έκανε ακόμη μια ανάρτηση για την αδικοχαμένη κόρη της.

«Ελένη μου,δεν μπορώ ,δεν αντέχω την απουσία σου.
Ελένη μου,αχ κοριτσάκι μου.
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ .
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ
ΧΡΟΝΟΥ.Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΡΝΕΙ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ
ΘΛΙΨΗ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ
ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ
ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
49 Μήνες και 18 μέρες χωρίς εσένα μόνο η
ψυχή μου ξέρει τι περνάω.
Πονάω,πονάω,πονάω

Ελένη μου,δεν μπορώ ,δεν αντέχω την απουσία σου. Ελένη μου,αχ κοριτσάκι μου. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ,ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ . ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ...

Posted by Koula Armoutidou on Sunday, January 15, 2023

Οι τελευταίες δραματικές ώρες της Ελένης

Το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους. Το προηγούμενο βράδυ οι Μανώλης Κούκουρας και Αλέξανδρος Λούτσαϊ ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο. Η ίδια ακολούθησε τους δύο άντρες, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, κάτι που οδήγησε σε βίαιη αντίδραση των δραστών.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική μελέτη, η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε ομαδικώς. Εν συνεχεία δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που οδήγησε τους δύο άντρες να μεταφέρουν το σώμα της στη παραλία σε κοντινή περιοχή και να την πετάξουν στη θάλασσα. Με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον ιατροδικαστή έγινε γνωστό ότι η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ακόμα ζωντανή. Το θύμα δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι που «ήταν πολύ βαρύ και προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία». Ύστερα από πτώση σε βράχια, που προκάλεσαν οι δύο άντρες, έχασε εντελώς τις αισθήσεις της λόγω σοβαρού τραύματος και πνίγηκε στη θάλασσα. Στο αυτοκίνητο του 21χρονου βρέθηκε DNA υλικό της φοιτήτριας.

Οι δράστες συνελήφθησαν από τις αρχές ύστερα από εξέταση οπτικοακουστικού υλικού και DNA, που οδήγησε στον εντοπισμό τους στις 5 Δεκεμβρίου 2018. Αρχικά, και οι δύο νεαροί ομολόγησαν τις πράξεις τους. Σύμφωνα με ενημέρωση των αρχών τον ίδιο μήνα, ένας εκ των δραστών είχε βίαιο παρελθόν με πολλαπλές καταγγελίες στις αρχές. Ο Αλέξανδρος Λούτσαϊ στη κατάθεση του στις 5 Δεκεμβρίου 2018 ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη βασανίστηκε στο σπίτι και παρακάλεσε τους δύο δράστες να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, λίγο πριν τον θάνατο της