''Γροθιά στο στομάχι'' - Η σπαρακτική ανάρτηση με την τελευταία φωτογραφία της Toπαλούδη πριν τη δολοφονία της

Τα λόγια της μητέρας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Μια σπαρακτική και παράλληλα πολύ συγκινητική ανάρτηση είδαμε από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook την Παρασκευή 2/12.

Η κυρία Κούλα, που τόσο πολύ έχει παλέψει μαζί φυσικά με τον σύζυγό της για να δικαιωθεί το όνομα του παιδιού τους έστω και μετά τον θάνατό της, υπάρχουν στιγμές, που λυγίζει και εκφράζει τα συναισθήματα της δημόσια μέσα από τα social media.

Mετά τη λοιπόν την σπαρακτική ανάρτηση, που έκανε για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία της κοπέλας (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια της) αυτή τη φορά ανήρτησε την τελευταία φωτογραφία της Ελένης στην Αθήνα, συγκεκριμένα στην πλατεία Μοναστηρακίου, λίγο πριν συμβεί το τραγικό γεγονός.

Η ανάρτηση της μητέρας της Ελένη Τοπαλούδη με την κόρη της

“Αύγουστος του 2018.
Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Που να ήξερα ,μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία.
Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022.
Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου ,γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Που θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί;γιατί;γιατί;

Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το Κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, ούτε βουλευτής ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!
ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!”», έγραψε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Τοπαλούδη
Koula Armoutidou - Facebook