Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός - Η σπαρακτική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Θλιβερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας - Facebook
Σπύρος Μπιμπίλας - Facebook

Λίγο μετά την ανακοίνωση για το θάνατο της Lisa Loring (δείτε εδώ τι συνέβη) έγινε γνωστό στη συνέχεια της Δευτέρας 30/1, πως πέθανε άλλη μια σπουδαία ηθοποιός.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook, καθώς με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε την Ντέπυ Μαρτίνη από τη ζωή.

H Μαρτίνη γεννήθηκε το 1937 και μάλιστα δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και μοντέλο. Κέρδισε το 1955 τον τίτλο της Β´ Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό ‘Μις Ευρώπη’. Από το 1959 άρχισε να λαμβάνει μέρος και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τον Εφιάλτη (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως: Νύχτες στο Μιραμάρε (1960), Το ποτάμι (1960), ‘Φαίδρα’ (1962). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ήταν επιχειρηματίας και παντρεμένη με τον Γ. Βουβλινόπουλο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το θάνατο της Ντέπη Μαρτίνη

«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλάς στην ανάρτησή του στο Facebook.