Τραγωδία Πάτρα: «Η ψυχολογία της είναι στα ύψη» - Νέα εξέλιξη για το μέλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι άλλαξε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - EUROKINISI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - EUROKINISI

Σε εξέλιξη είναι η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια, με τους δύο γονείς, Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου να καταθέτουν συνεχώς στις δικαστικές αίθουσες.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και η κατάθεση του Μάνου με τη Ρούλα να δίνει και εκείνη το παρόν στο δικαστήριο μαζί με την υπερασπιστική γραμμή, που της παρέχει ο Αλέξης Κούγιας (δείτε εδώ τη βόμβα του Κούγια σχετικά με νέο κατηφορούμενο).

«Τα περιμέναμε όλα. Εγώ είχα συζητήσει με την κα κατηγορουμένη και τα περιμέναμε όλα. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν αυτό που είπε χθες ως κίνητρο. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, η κα κατηγορουμένη που έχω την τιμή να υπερασπίζομαι, αφαίρεσε τη ζωή των τριών παιδιών για να κερδίσει τον σύζυγό της, ο οποίος δήθεν απομακρύνθηκε κι αφού θα σκότωνε τα παιδιά, θα ξαναήταν μαζί.

Αν εσείς μετά από αυτά που ακούσατε χθες, καταλάβατε ότι αυτό το κίνητρο επαληθεύτηκε, νομίζω ότι κατερακώθη. Εμφανίστηκε χθες ο κ. Δασκαλάκης να επιφορτίζει στην προσωπικότητα της κας κατηγορουμένης την αιτία της διάλυσης της οικογένειας, λέγοντας ότι τον απάτησε και ότι δεν μπορούσε να τη συγχωρούσε. Και ότι κατά καιρούς, επειδή είχαν τα προβλήματα αυτά με τα παιδιά, ήταν κοντά της.

Θέλω να σας πω ότι χθες τα ανέτρεψε, μας εξέπληξε χθες. Ενώ είχαμε την εντύπωση –σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα- ότι αυτός την απατούσε και για να τον κερδίσει, έκανε αυτά τα οποία έκανε εις βάρος των παιδιών της, τώρα αυτός είπε όχι, ότι εκείνη τον απάτησε και δημιούργησε τον κλονισμό μεταξύ μας. Την πραγματικότητα θα την αντιληφθείτε στις 7 του μηνός».

Σχετικά με την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη αμφιβολία του Μάνου Δασκαλάκη για το αν ήταν ή δεν ήταν δικό του παιδί, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε: «Πως το κρίνετε εσείς αυτό που αναδείξατε; Για αυτό είπα πως ήταν γεμάτη αντιφάσεις αυτή η κατάθεση.

Ο ίδιος ο κύριος Δασκαλάκης αν και τερματοφύλακας, έβαλε πολλά αυτογκόλ χθες και δεν απέκρουσε κανένα. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι από τη μια μεριά, δε μπορείς να λες ότι έχει εμμονή μαζί μου και από την άλλη έχω αμφιβολία αν το παιδί ειναι δικό μου. Ειναι δυνατόν μια γυναίκα εμμονική να πάει με άλλον άντρα και να το ανακαλύψει κρυφά ο σύζυγος; Και χθες από τη μια μεριά έλεγε πως ήταν εμμονική μαζί του και από την άλλη ότι ανακάλυψε εξωσυζυγική σχέση και δεν ειναι βέβαιος αν το παιδί ήταν δικό του», είχε πει ο κ. Κούγιας.

Αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2/2 ο Κούγιας επανήλθε με νέες δηώσεις στο Super Κατερίνα μέσα από τις οποίες έγινε γνωστή η ψυχολογική κατάσταση της Πισπιρίγκου.

Νέα εξέλιξη για το μέλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της. Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’ αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες», είπε ο Αλέξης Κούγιας για την πελάτισσά του.