Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Μετά τα σχολεία σειρά έχουν και τα καταστήματα λιανικής - Οι αποφάσεις των κυβερνητικών εκπροσώπων

Απαγορεύονται από το απόγευμα οι υπηρεσίες delivery!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο (6/2) Δευτέρα, τα εμπορικά καταστήματα σε τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, λόγω της κακοκαιρίας "Μπάρμπαρα".

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Πυκνό χιόνι στα Βόρεια προάστια - Νέο μήνυμα από το 112 στην Αττική

Η ανακοίνωση του συντονιστικού για τα καταστήματα σχετικά με την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα"

Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023: τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και σούπερ μάρκετ, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο».