Κολωνός: Δερματολόγος με πέντε παιδιά βίαζε την ανήλικη για 50 ευρώ - Τι υποστήριξε μετά την σύλληψή του

Μαζί του έφτασαν στο τμήμα κι άλλοι 4

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Έχουν περάσει μήνες από τότε που η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό βγήκε στο φως της δημοσιότητας και ακόμα δεν έχει κλείσει, καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει όσο περισσότερους άνδρες είναι εφικτό, οι οποίοι μπορεί να την παρενόχλησαν ή να ανήκουν στην κατηγορία των βιαστών της, ξεσκεπάζοντας παράλληλα το κύκλωμα που υπάρχει πίσω από όλο αυτό (δείτε εδώ τι συνέβη με την μητέρα της).

Την Πέμπτη 16/2, λοιπόν, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκαν πέντε ακόμη συλλήψεις, με τους τρεις να είναι Έλληνες ηλικίας 65, 49 και 44 αντίστοιχα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν καταγωγή από το Πακιστάν και είναι 23 και 40 ετών.

Αυτός είναι ο 65χρονος που βίαζε την 12χρονη από τον Κολωνό για 50 ευρώ

Την προσοχή όλων, βέβαια, τράβηξε ο πρώτος, ο οποίος είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους. Ύστερα από έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής, αποκαλύφθηκε πως συναντιόταν με το κορίτσι στο ιατρείο του στον Κολωνό, καθώς πρόκειται για δερματολόγο - αφροδισιολόγο, και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς και ανέφερε ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή εκείνη και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, τονίζει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό.

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν προδοθεί μέσα από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με την ανήλικη.

Το ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής για την σύλληψή του: «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μη επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο γιατρός μετά από προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή 17/2 στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.