Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στην Νέα Φιλαδέλφεια

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ένας πολύ γνωστός τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 20/2 από τις Αρχές, καθώς σε έλεγχο που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε, εντοπίστηκε στο τσαντάκι του ένα όπλο 22 χιλιοστών με πέντε σφαίρες και μικροποσότητα χασίς ενώ πριν μερικές μέρες στην αστυνομία οδηγήθηκε ακόμη ένας γνωστός τράπερ -δείτε εδώ γιατί.

Ειδικότερα, στις 3:30 τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που είχαν υπηρεσία στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, προχώρησαν σε έλεγχο τριών συνολικά ατόμων που ανάμεσα τους ήταν και ο γνωστός 26χρονος τράπερ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, 24 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν ένας 22χρονος Γεωργιανός που είχε κρυμμένο στο πόδι του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας και αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πριν μερικές μέρες για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και πρώην παίκτης ριάλιτι

Συνελήφθη από τις Αρχές στην Κατερίνα άνδρας για κατοχή ναρκωτικών. Ο συλληφθείς φαίνεται πως υπήρξε παίκτης σε παλιότερο ριάλιτι αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η σύλληψη του παίκτη έγινε από αστυνομικούς στη Λεπτοκαρυά της Κατερίνης. Ο νεαρός, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένη σε κρύπτη του πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμαρίων -δείτε εδώ ποιος ήταν.