Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Εντοπίστηκε με πιστόλι και γεμιστήρα

Σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετά τον τράπερ που συνελήφθη πριν μερικές μέρες στο κέντρο της Αθήνας για παράνομη οπλοκατοχή (δείτε εδώ τι συνέβη), ένας ακόμη πολύ γνωστός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 27/1 από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για παράνομη οπλοφορία.

Συνελήφθη ξανά γνωστός τράπερ

Σύμφωνα με το agriniopress, πρόκειται για έναν τράπερ με μεγάλη απήχηση στη νεολαία και εκατομμύρια θεάσεις στο youtube για τα τραγούδια του και μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία σε γειτονική πόλη, όπου πήγαινε με αυτοκίνητο όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άνδρες της ΟΠΚΕ, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να είχε πάνω του και συγκεκριμένα κάτω από τη φόρμα που φορούσε ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων. Στο όχημα επέβαιναν και άλλα άτομα, πέντε με έξι. Πρόκειται πιθανότατα για συνεργάτες του, για τους οποίους δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο.

Έτσι, οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό συνελήφθη από τις Αρχές στην Κατερίνα άνδρας για κατοχή ναρκωτικών. Ο συλληφθείς φαίνεται πως υπήρξε παίκτης σε παλιότερο ριάλιτι αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η σύλληψη του παίκτη έγινε από αστυνομικούς στη Λεπτοκαρυά της Κατερίνης. Ο νεαρός, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένη σε κρύπτη του πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμαρίων (δείτε εδώ ποιος ήταν).