«Στα γενέθλια της κόρης της...» - Νέα εξέλιξη για το παιδί της Καϊλή μετά την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι

Το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα και πολύ σημαντική εξέλιξη έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες σχετικά με το όνομά της Εύας Καϊλή, καθώς μετά από απόφαση του Βέλγικων αρχών αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί ο σύντροφός και πατέρας του παιδιού της, με την προϋπόθεση του ηλεκτρονικού βραχιολιού (δείτε εδώ πιο αναλυτικά την απόφαση).

Για την πολιτικό η εξέλιξη αυτή αφενός είναι θετική, καθώς το παιδί θα έχει έναν από τους δύο γονείς, αφετέρου δημιουργεί ανησυχία για την Καϊλή, η οποία εξαρχής ισχυρίστηκε, πως είχε μπλέξει εξαιτίας του Τζιόρτζι.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε την Παρασκευή 24/2 στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 o δικηγόρος της Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έγινε γνωστό, πως η πελάτισσα του δεν πρόκειται να παραδεχτεί κάτι, που δεν έχει διαπράξει.

Η κατάσταση της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκιση του συντρόφου της

«Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις Βρυξέλλες, αφέθηκε ελεύθερος. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της, αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση.

Εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή. Δεν πρόκειται ό,τι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.