Έστειλαν φάκελο με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και οι νεκροί εντοπίζονται ένας ένας (δείτε εδώ τι συνέβη με την φίλη της Αλεξίας Κούβελα του GNTM), έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στο Δημαρχείο Αθηνών και το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη.

Απειλητικό μήνυμα και σφαίρα στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο φάκελος εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας στο γραφείο του Δημάρχου και σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έφερε στοιχεία αποστολέα. Αποσφραγίστηκε αρχικά από υπάλληλο του Δημαρχείου και στο εσωτερικό του εντοπίστηκε ένα απειλητικό μήνυμα απευθυνόμενο προς τον κ. Μπακογιάννη, ενώ μέσα στον φάκελο υπήρχε και μία σφαίρα 45 χιλιοστών. Αμέσως μετέβη στο σημείο ΤΕΕΜ και τις έρευνες ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Αυτή είναι η περιουσία του

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν καταφέρει με την πορεία τους και όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα καλό μέλλον για τα παιδιά τους και μια άνετη ζωή για τους ίδιους.

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος, όσο και ο δήμαρχος Αθηναίων, λόγω των θέσεων τους έχουν «χτίσει» την περιουσία τους. Συγκεκριμένα...δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr