Τέμπη: «Βρήκανε νεκρή τη Νάμπια, το κινητό της χτυπάει κανονικά» - Δραματικές εξελίξεις για την φίλη της Αλεξίας Κούβελα του GNTM

Η δημόσια έκκληση της οικογένειάς της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Βρήκανε νεκρή τη Νάμπια, το κινητό της χτυπάει κανονικά» - Δραματικές εξελίξεις για την φίλη της Αλεξίας Κούβελα του GNTM

Ανάμεσα στους αγνοούμενους της τραγωδίας στα Τέμπη βρίσκεται και μία σοπράνο και ηθοποιός, η οποία ακούει στο όνομα Ελισάβετ Χατζηβασιλείου. Πρόκειται για την καλή φίλη του μοντέλου του GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις μέχρι να βρεθεί κάποιος που μπορεί να γνωρίζει κάτι για την ίδια όλες αυτές τις ώρες, αφού δεν έχει βρεθεί το σώμα της και η ίδια δεν έχει δώσει σημείο ζωής (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί).

Την Πέμπτη 2/3, ωστόσο, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα που δέχθηκε λέγοντας πως υπήρξε επικοινωνία με την μητέρα της κοπέλας και αποκαλύφθηκε πως βρέθηκε νεκρή η γάτα που είχε μαζί της στο ταξίδι, αλλά η νεαρή δεν έχει βρεθεί ακόμα και το τηλέφωνό της χτυπάει κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: «Ο γιος μου πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο» - Συντετριμμένος πατέρας σπαράζει στον αέρα του ΣΚΑΙ

Νέες εξελίξεις για αγνοούμενη της τραγωδίας στα Τέμπη

Τέμπη νεκρή

Γι' αυτό, η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και πραγματοποίησε μία δημόσια έκκληση, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει μέχρι να βρεθεί η φίλη της και να ηρεμήσει η οικογένειά της. Δεν έχει χάσει την πίστη της και πιστεύει πως η Ελισάβετ είναι ακόμα ζωντανή.

«Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις. Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και μία 21χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής, Κλαούντια Λάτα, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία και η αλβανική κοινότητα δημοσιεύει επίσης πολλές εικόνες της, ώστε να μπορέσει να εντοπιστεί σύντομα, διότι η οικογένειά της έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της.

«Η οικογένεια Λάτα, Αλβανοί μετανάστες που μένουν στη Λάρισα ξεκίνησαν διαδικασίες ταυτοποίησης μέσω DNA, ωστόσο οι ελπίδες τους λιγοστεύουν…»

Kërkohet Klaudia! Klaudia Lata, studentja 21 vjeçare e Mjekësisë është një nga pasagjerët e vagonit 2 të aksidentit të...

Posted by Komuniteti Shqiptar Greqi on Thursday, March 2, 2023