Τραγωδία Τέμπη: Κραυγή αγωνίας από την πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξία Κουβέλα - «Δεν έχει βρεθεί ακόμα»

Αγνοείται φίλη της που ταξίδευε με το τρένο μαζί με την γάτα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/lexyscissors
Instagram/lexyscissors

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξία Κουβέλα, καθώς καλή της φίλη είναι αγνοούμενη μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Ταξίδευε προς Θεσσαλονίκη μαζί με την τυφλή γάτα της, ωστόσο, μετά την σύγκρουση η τύχη της αγνοείται.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, κάνει συνεχείς εκκλήσεις και ζητά ένα στοιχείο που θα τους βοηθήσει να την εντοπίσουν. Πρόκειται για την Ελισάβετ Χατζηβασιλείου επίσης μοντέλο, η οποία επέβαινε στο μοιραίο επιβατικό τρένο.

Οι αναρτήσεις της Κουβέλα για την φίλη της

«Δεν έχω νέα για το αν βρέθηκε η Ελισάβετ αλλά ξέρω ότι ταξίδευε με την γάτα της που την λάτρευε και ότι είναι στα τελευταία 20 άτομα που αγνοούνται», γράφει σε μια από τις πρώτες αναρτήσεις της.

Αλεξία Κουβέλα Τέμπη

Δείτε επίσης: Με ηρεμιστικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έκλαιγε σα μωρό παιδί»

Πριν από μερικές ώρες όμως έγραψε «Η Ελισάβετ ακόμη δεν έχει βρεθεί. Η γάτα που έπαιζε η Ευδοκία του Big brother δεν ήταν γάτα της».

Αλεξία Κουβέλα Τέμπη φίλη αγνοείται

Εξελίξεις με τον σταθμάρχη μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Έχει ήδη παραδεχθεί στην προανακριτική του κατάθεση ότι έκανε λάθος, και στη συνέχεια στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 4/3.

Ο σταθμάρχης αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του θα αφορά σε ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό ενώ η κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών σε βάρος του είναι η σοβαρότερη που επισύρει με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα ποινές από 10 χρόνια κάθειρξης μέχρι και ισόβια.

Διαβάστε επίσης: «Ακούσαμε την κόρη μου να ουρλιάζει "μαμά μου έλα να με πάρεις"» - Ανατριχιάζει περιγραφή πατέρα

Σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους ο συνήγορος του κατηγορούμενου σταθμάρχη ανέφερε:

«Ο κ. Σαμαράς από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών στα πλαίσια που του αναλογεί. Των δικών του. Δεν μπορεί και δεν είναι σε θέση να πει οτιδήποτε. Υπάρχει μια συγκλίνουσα αμέλεια που αποτελείται από πολλούς παράγοντες. Υπάρχει ένας τρόπος και μια διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί η οποία από την πλευρά του κ. Σαμαρά ακολουθήθηκε. Εν μέρει υπάρχουν και στοιχεία που ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι προσεκτικότερος τα οποία αναλαμβάνει και αποδέχεται».