Τέμπη: Βρέθηκε νεκρή η γάτα της και ανακοίνωσαν τον ψευδή θάνατό της - Στιγμές αγωνίας για την Αλεξία του GNTM και την οικογένεια της αγνοούμενης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/lexyscissors
Instagram/lexyscissors

Δυστυχώς οι νεκροί πληθαίνουν από την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ ποιος ποδοσφαιριστής και άλλη μία γυναίκα ταυτοποιήθηκαν χθες 3/3), ωστόσο υπάρχουν ακόμα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί. Πολλές οικογένειες έχουν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, διότι έχουν περάσει τόσες ημέρες από το τραγικό δυστύχημα, ωστόσο υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που δεν παύουν να πιστεύουν σε ένα θαύμα.

Ανάμεσα στους τελευταίους βρίσκονται οι φίλοι και οι συγγενείς της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία ταξίδευε με το τρένο εκείνο το βράδυ της Τρίτης 28/2 και η πρώην παίκτρια του GNTM, Αλεξία Κούβελα, που έχει δημόσιο βήμα, συνεχώς δημοσιεύει ότι γνωρίζει για την ίδια και ζητά τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της.

Το ξέσπασμα της Αλεξίας Κούβελα του GNTM για την αγνοούμενη φίλη της στα Τέμπη

Τις προάλλες εξήγησε πως βρέθηκε νεκρή η γάτα που είχε μαζί της η επιβάτιδα, η οποία ήταν μέσα στο κλουβί της, γεγονός που φανερώνει πως πετάχτηκαν και οι δύο έξω από το βαγόνι. Κανένα ίχνος της κοπέλας, όμως. Και σαν να μην έφτανε η αγωνία των γονιών της, υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι άρχισαν να δημοσιοποιούν πως βρέθηκε η σωρός της και ταυτοποιήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τέμπη Αλεξία Κούβελα φίλη

Τέμπη Αλεξία Κούβελα GNTM φίλη

Σε δράμα εκτυλίσσεται και η ιστορία με την κοπέλα που έκλεισε εισιτήριο στο πατέρα της

Άλλη μία ιστορία που καθηλώνει είναι εκείνη της γυναίκας που έκλεισε το εισιτήριο στον πατέρα της και οι τύψεις της δεν την αφήνουν να ησυχάσει.

«Είχε κατέβει Αθήνα για κάποιες δουλειές και του είχα κλείσει εγώ το εισιτήριο με το τελευταίο τρένο για να γυρίσει. Μου το είχε ζητήσει και ήταν και το τελευταίο απ’ ό,τι φαίνεται… ήταν και στο πρώτο βαγόνι», αναφέρει με κλάματα στην εκπομπή Συνδέσεις η άτυχη κοπέλα.

«Μίλησα μαζί του τελευταία φορά 22:15. Είπαμε κάποια πράγματα και του λέω: μπαμπά, έχει πολλή ησυχία, πού είσαι; Μου λέει: είμαι στο τρένο, γυρνάω, σε καμιά ώρα θα είμαι εκεί, θα τα πούμε από κοντά. Και αυτό είναι το τελευταίο που ξέρω», συνέχισε φορτισμένη.

«Απ’ το πρωί ήμουν εκεί με τον θείο μου. Κάναμε ταυτοποίηση, μας πήραν κατάθεση, πήγαμε κι εμείς στο σημείο αλλά δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε κοντά. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα. Το μόνο που περιμένω είναι η ταυτοποίηση, γιατί δεν είναι στους τραυματίες, δεν είναι στη ΜΕΘ», πρόσθεσε και οι περιγραφές της σοκάρουν.

«Το έμαθα από τη θεία μου το πρωί εντελώς τυχαία για τη σύγκρουση και απλά πάγωσα εκείνη την ώρα. Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν στον μπαμπά μου. Τα κινητά του χτυπούσαν μέχρι τα ξημερώματα κανονικά, είχε δύο μαζί του. Άρχισα να ψάχνω σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, στη Λάρισα, στην Κατερίνη να βρούμε κάτι. Πραγματικά ξέρω ότι μετά από τόσες ώρες δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό… αλλά να βρω κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό», κατέληξε η κόρη του αγνοούμενου άνδρα στα Τέμπη.