Τέμπη: «Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιρίδες, φώναζαν καίγομαι» - Φοιτήτρια από το βαγόνι 7 σοκάρει με την μαρτυρία της

«Που να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε την ζωή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέμπη: «Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιρίδες, φώναζαν καίγομαι» - Φοιτήτρια από το βαγόνι 7 σοκάρει με την μαρτυρία της

Η φοιτήτρια, Αγνή Τιτέλη, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τα όσα η ίδια βίωσε, όντας μέσα στο ένα από τα δυο μοιραία τρένα στα Τέμπη, στο βαγόνι 7.

Όπως είπε η ίδια, σώθηκε από την παρότρυνση του συντρόφου της να μην μπει στα μπροστινά βαγόνια της αμαξοστοιχίας.

Η μαρτυρία της φοιτήτριας

«Σώθηκα γιατί ο σύντροφος μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2 και μπήκα στο βαγόνι 7. Πάντα συνήθιζα να κλείνω στα μπροστινά βαγόνια, ο φίλος μου με παρότρυνε να κάτσω πίσω, που να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε τη ζωή.

Το βαγόνι μου είχε τεράστια ανατάραξη. Κουνήθηκε πάρα πολύ το δικό μας βαγόνι που ήταν το τελευταίο, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε μπροστά. Δεν είχαμε οπτική επαφή με έξω, νόμιζα ότι θα πέσουμε σε γκρεμό και το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήμασταν στο τούνελ και το τι είδα δεν θα ήθελα να το βιώσει κανένας ποτέ.

Πήγα στην αντίθετη πλευρά του τούνελ, σκαρφάλωσα με προσοχή, είχε και τρύπες κάτω. Δεν έβλεπες, δεν ήταν ασφαλής ο δρόμος. Για καλή μου τύχη βρήκαμε δρομάκι, έπεσα, χτύπησα τα γόνατά μου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιρίδες, φώναζαν «καίγομαι». Ήθελα να πάω κοντά, αλλά δεν είχα και τη δύναμη.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: «Βλέπαμε καμένους ανθρώπους και μη αρτιμελείς! Ένα παιδάκι κρατούσε...» - Σοκάρει 20χρονος επιβάτης

Δεν ήξερα ότι έγινε σύγκρουση με τρένο. Ο μπαμπάς μου μου το είπε στο τηλέφωνο. Του είπα «μπαμπά, έχει πάρει φωτιά το τρένο». Έκλαιγα, μου κοβόταν η ανάσα. Έπαθα σαν κρίση πανικού, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα, δεν ήξερα καν ότι έχω χτυπήσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά, θέλω πάντα να είναι κάποιος δίπλα μου. Δεν μπορώ να μένω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα δήλωσε η μητέρα της

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί το παιδί μας είναι καλά πάνω από όλα αλλά δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους, δεν μπορούμε να συνέλθουμε από αυτό που ζούνε όλοι οι γονείς. Όταν την πήρα πίσω με το που σχόλασα μου λέει μαμά πήρε το τρένο φωτιά. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε εκείνη την στιγμή ακριβώς. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ζούσαμε, ήμασταν κάθε ώρα στο τηλέφωνο. Ήμασταν τυχεροί που το παιδί δεν έχασε το κινητό.»