Τραγωδία Τέμπη: «Όταν μας είπαν ότι αναφερόμαστε για διαμελισμό των δικών μας ανθρώπων...» - Άκουγαν αμίλητοι όλοι στο Πρωινό

«Όταν πήγα στον χώρο για να παραλάβω τη σορό του αδελφού μου....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Όταν μας είπαν ότι αναφερόμαστε για διαμελισμό των δικών μας ανθρώπων...» - Άκουγαν αμίλητοι όλοι στο Πρωινό

Το κλίμα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν για ακόμη μια ημέρα βαρύ. Στον αέρα της εκπομπής, μίλησαν άνθρωποι που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Βουτσινά που έχασε τον αδερφό της, πατέρα δυο παιδιών.

Με βαριά φωνή και φανερά ψυχολογικά "τσακισμένη" αναφέρθηκε στα όσα βίωσε κατά την διάρκεια που τους ενημέρωσαν για τους νεκρούς, αλλά και την στιγμή που πήγε να παραλάβει την σορό του αδερφού της.

Τα συγκλονιστικά λόγια της Κατερίνας Βουτσά για τα Τέμπη

«Στο δεύτερο "επεισόδιο" μάζωξης στο αμφιθέατρο είχαν έρθει και εθελοντικά ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί για να βοηθήσουν εμάς. Ο λόγος που η δεύτερη μάζωξη και η ενημέρωση είχε να κάνει με το ότι οι αρτιμελείς σοροί είχαν φύγει και όσοι είμαστε μέσα στο αμφιθέατρο αναφερόμαστε για διαμελισμένα πτώματα.

Φόραγα ένα καπέλο. Όταν μας είπαν ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι στο αμφιθέατρο αναφερόμαστε για διαμελισμό των δικών μας ανθρώπων, το μόνο που έκανα ήταν να χαμηλώσω το καπέλο και χωρίς να φωνάξω, να εξωτερικεύσω αυτά που αισθανόμουν, ήρθε μια κοπέλα δίπλα μου της οποία το κλάμα και οι λυγμοί ακούστηκαν σε όλο το αμφιθέατρο. Αυτούς τους ανθρώπους που είχαν έρθει για να μας βοηθήσουν, δεν τους είχαν ενημερώσει τι ακριβώς θα ακούσουμε εμείς», ανέφερε αρχικά για τα όσα βίωσε και στο αμφιθέατρο.

Και συνέχισε: «Όταν πήγα στον χώρο για να παραλάβω τη σορό του αδελφού μου, ήρθαν κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι έκλαιγαν για μένα, γιατί απλά δεν εξωτερίκευσα τίποτα, παρά ένα χαμηλωμένο καπέλο».

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την 23χρονη Εριέττα που δεν έχει εντοπιστεί - Πιθανό το σενάριο να απέμεινε μόνο η στάχτη της!

Ακόμη μια κηδεία σήμερα για τα Τέμπη...

Η κηδεία της αδικοχαμένες Φραντζέσκας Μπέζα πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/3 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στο κορίτσι με την αγγελική φωνή, που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την 23χρονη Εριέττα που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ούτε μια τρίχα της).

Η νεαρή βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της, ενώ τραγική ειρωνεία είναι ότι την κήδεψε ο παπάς που τη βάφτισε. Η Φραντζέσκα ήταν κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα και σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η μουσική ήταν η μεγάλη της αγάπη και είχε κάνει σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη. Μάλιστα, με τη φωνή της είχε δώσει ζωή και χρώμα σε δημιουργίες μουσικές του πατέρα της με πολλά βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο. Πριν τέσσερα χρόνια είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later» όπου υπέγραφε μουσική και στίχους.