Τέμπη: «Είχα αποδεχτεί ότι θα πεθάνω!» - Σοκάρει η εξομολόγηση επιζώντα από την τραγωδία στην Λάρισα

«Πεταχτήκανε όλα πάνω μας, παράθυρα, χαλίκια, σπίθες από το φρενάρισμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Είχα αποδεχτεί ότι θα πεθάνω!» - Σοκάρει η εξομολόγηση επιζώντα από την τραγωδία στην Λάρισα

Μετρώντας ένα μήνα από την φονική τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών, που έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας και λίγες ώρες από την απόφαση του δικαστηρίου για τον έναν σταθμάρχη (δείτε την εδώ) ένας από τους επιζώντες μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories» το βράδυ της Δευτέρας (27/3) εξιστορώντας τα όσα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ακόμη, ο νεαρός επιζών αναφέρθηκε στον φόβο που ένιωσε κατα την διάρκεια, που διαδραματίζονταν όλη αυτή η κατάσταση, τα συναισθήματα που είχε προσπαθώντας να επιζήσει, αλλά και την ζωή μετά από όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: «Προτίμησαν να μην... αλλά να "φάνε" τα εκατομμύρια» - Συγκλονίζει ο αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του επιζώντα για την εμπειρία του από τα Τέμπη

«Το πιο έντονο που μου έρχεται στο μυαλό είναι φρενάρισμα, οι φωνές και τα ουρλιαχτά. Με τον τρόπο που βρέθηκα στο βαγόνι, είχα μια εμπειρία κοντά στον θάνατο. Ήμουν στο Β4. Πεταχτήκανε όλα πάνω μας, παράθυρα, χαλίκια, σπίθες από το φρενάρισμα», ξεκίνησε να λέει ο νεαρός.

«Στην αρχή ήταν σαν να καθόσουν σε φούρνο, την ένιωθες την ζέστη της σύγκρουσης. Δεν έβλεπες λόγω της σκόνης και του καπνού. Δύσκολες στιγμές αυτές που πέρασα στο βαγόνι, δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα», συνέχισε.

«Εκείνη τη στιγμή κάποιος έπρεπε να κρατήσει τα ηνία της ηρεμίας γιατί όλοι φώναζαν και έτρεχαν γύρω στο βαγόνι. Επειδή έβλεπα έξω από το βαγόνι και είχα αποδεχτεί ότι θα πεθάνω, ήμουν σχετικά ήρεμος. Μου ήταν εύκολο να σκεφτώ τρόπους να βγούμε από μέσα. Πήρα την βαλίτσα μου και την πετάξαμε από το ραγισμένο τζάμι γιατί δεν έσπασε τελείως. Βγάλαμε γυναικόπαιδα και μετά εμείς», συμπλήρωσε.

«Όταν έβλεπες λιπόθυμο, ακρωτηριασμένο, ήθελες να τους βοηθήσεις. Δεν μπορούσες να τους αφήσεις έτσι. Φως δεν υπήρχε. Υπήρχε ένα απόλυτο τίποτα και δύο βαγόνια να έχουν γεμίσει φλόγες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι είχε γίνει. Εγώ στην αρχή νόμιζα υπήρχε εκτροχιασμός. Βιβλικές καταστάσεις, επικρατούσε χάος. Οι κραυγές ήταν το λιγότερο που άκουγες», είπε κλείνοντας.