Κολωνός: «Είναι η τέταρτη απόπειρα πάνε να το σκοτώσουν το παιδί» - Σοκάρει η γιαγιά της 12χρονης

«Πάει το παιδί να παίξει στην αυλή, πάει να χαϊδέψει ένα γατάκι, σταματάει ένα αυτοκίνητο, του πιάνει το χέρι το τράβαγε να το βάλει στο αυτοκίνητο. Πρόλαβαν, ούρλιαξε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κολωνός: «Είναι η τέταρτη απόπειρα πάνε να το σκοτώσουν το παιδί» - Σοκάρει η γιαγιά της 12χρονης

Θύμα επίθεσης με μαχαίρι δέχτηκε η 12χρονης στον Κολωνό μέσα στο σπίτι της θείας, όπου έμενε. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, άγνωστος με κουκούλα, όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, της έδειξε το μαχαίρι με την ανήλικη να τον απωθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (δείτε αναλυτικά).

Η γιαγιά της 12χρονης, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και όπως αποκάλυψε δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση, αφού έχουν προηγηθεί άλλες 4 από τις οποίες έχει γλιτώσει.

Τα συγκλονιστικά λόγια της γιαγιάς της 12χρονης

«Τέταρτη απόπειρα πάνε να το σκοτώσουν το παιδί. Ξέρω ότι ήταν το παιδί στο δωμάτιο του και έκανε μάθημα με την καθηγήτρια, κάνει μάθημα ιδιαίτερα από το υπουργείο και μπήκανε μέσα τώρα τι έγινε μετά από εκεί, δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω καθόλου με το παιδί μου γιατί είναι και αυτό σε άθλια κατάσταση.

Καλεί την αστυνομία γιατί σπάσανε το τζάμι, καμία απάντηση, τους ξανάκαλεσε, τι έγινε; Καμία απάντηση. Πήγανε, ρίξανε τεράστια πέτρα, σπάσανε το τζάμι από το δωμάτιο του παιδιού να μπουν μέσα, η άλλη έγινε στον δρόμο, το βράδυ κοιμότανε, μπήκανε με κουκούλα στο παράθυρο, πρόλαβε και το είδε, 4η σήμερα.

«Ήταν στην ασφάλεια το παιδί αλλά και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Περιμένει απάντηση ακόμη από τα πρώτα που γίνανε δεν ξέρω τι κάνουνε, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Πάει να παίξει στην αυλή, πάει να χαϊδέψει ένα γατάκι, σταματάει ένα αυτοκίνητο, του πιάνει το χέρι το τράβαγε να το βάλει στο αυτοκίνητο. Πρόλαβαν, ούρλιαξε το παιδί, γλίτωσε, πήραν το νούμερο του αυτοκινήτου, το δώσανε στην αστυνομία τίποτα. Δεν μπορεί το παιδί να βγει από το σπίτι του, ούτε και στο σπίτι του είναι ασφαλείς. 3 φορές στο σπίσι κάνανε την επίθεση».

Προφυλακιστέος ένας ακόμη κατηγορούμενος - Ήταν οικογενειακός φίλος...

Η υπόθεση για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της και μάλιστα μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ συνέχεια ανακοινώνονται νέα στοιχεία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Την Τρίτη 21/2 συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, με τους συγκεκριμένους άντρες να κρίνονται προφυλακιστέοι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την μητέρα της).

Πρόκειται για έναν 33χρονο, ο οποίος φέρεται πως έστελνε τη γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο και καλούσε στο σπίτι του φέρεται να βίαζε την ανήλικη, αλλά και για έναν 58χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη, μετά τον 53χρονο, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Την Τετάρτη 22/2, ωστόσο, ένα ακόμη πρόσωπο κρίθηκε προφυλακιστέο και δεν είναι άλλο από έναν γείτονα του κοριτσιού και οικογενειακό φίλο, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και αυτή τη στιγμή να αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Αυτή είναι και η έβδομη προφυλάκιση.