Βιασμός 12χρονης Κολωνός: Μπήκαν στο σπίτι που μένει με την θεία της και την απείλησαν με μαχαίρι - Ραγδαίες εξελίξεις

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ημέρα που η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό έγινε γνωστή, όμως ακόμα δεν έχει κλείσει. Πολλοί από τους άντρες οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί της, βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής (δείτε εδώ ποιος ήταν ο οικογενειακός φίλος που εμπλέκεται), αλλά τα στοιχεία είναι επίσης πολλά, γι' αυτό και απαιτείται χρόνος.

Το απόγευμα της Δευτέρας 3/4, ωστόσο, έγινε γνωστό άλλο ένα τραγικό συμβάν που προκάλεσε σοκ και μεγάλη ανησυχία για τη ζωή της ανήλικης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των δικηγόρων της, ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι όπου μένει με την θεία της και απείλησε την ίδια με μαχαίρι.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων της 12χρονης από τον Κολωνό για την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι

«Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι Άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι!

Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει. Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα ''μη μιλάς'' και εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν. Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!».

Διαβάστε επίσης: Δερματολόγος με πέντε παιδιά βίαζε την ανήλικη για 50 ευρώ - Τι υποστήριξε μετά την σύλληψή του

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Πώς συνδέεται η υπόθεση του Κολωνού με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Κιβωτό του Κόσμου στον αέρα του Πρωινού, αμέσως μετά ο παρουσιαστής έφερε στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία που "πάγωσε" τους πάντες στο πλατό.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο τρόπος που συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό με την υπόθεση της Κιβωτού και του πάτερ Αντώνιου. Στην εκπομπή λοιπόν μίλησε αποκλειστικά η γιαγιά της ανήλικης, η οποία έφερε στο φως ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της 12χρονης πήγε στη δομή της Κιβωτού, ωστόσο η εμπειρία του ήταν τραυματική, καθώς ο πάτερ Αντώνιος τον έβριζε, τον κλώτσαγε, τον χτύπαγε, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια.

Πώς συνδέεται η υπόθεση του Κολωνού με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί, από πολλά χρόνια. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί, τι έφτιαξε, τέλος πάντων, τι να πω; Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα ‘βριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε, πολλά πράγματα, πολλά πράγματα.

Τον εγγονό σας πότε, πότε είχε συμβεί αυτό;

Στο καινούριο. Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… του να το χτυπήσουνε. Λέει, «να τον δω (τον πάτερ Αντώνιο)» και βγήκε έξω και τον έβριζε.

Ο ίδιος ο παπά Αντώνης;

Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα ‘βριζε, έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει για ένα πιάτο φαγητό, να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα.

Εσείς είχατε δει με τα μάτια σας δηλαδή τον ίδιο τον παπά Αντώνη να χτυπάει τον εγγονό σας;

Ο εγγονός μου πήγε για να μπει μέσα με κάποιο παιδάκι. Γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν, να τον διώξουν. Του είπαν, «να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε…» να μην τα πω τώρα αυτά, τι του είπαν και έφυγε το παιδί.

Μάλιστα, αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του Η.Μ, του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης, η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος έδινε πράγματα στην Κιβωτό.