Διακινούσε ναρκωτικά σε περιπολικά και έπαιζε σε clip του Snik - Ο αστυνομικός που συνελήφθη από τις αρχές

Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Διακινούσε ναρκωτικά σε περιπολικά και έπαιζε σε clip του Snik - Ο αστυνομικός που συνελήφθη από τις αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, «Live News», ο 33χρονος αστυφύλακας, που συνελήφθη, διότι διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας, εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik. Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο κλιπ, ο 33χρονος αστυφύλακας, που έχει στο βίντεο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, στέκεται δίπλα στον Snik και κάνει χειρονομίες.

Ο συγκεκριμένος νεαρός έπαιρνε ποσότητες ναρκωτικών από έναν άλλο αστυνομικό, οποίος έχει οδηγηθεί και αυτός στην αστυνομία, με τον οποίο φέρονται να χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους, για να αποθηκεύουν τις ναρκωτικές ουσίες. Τους συλληφθέντες φέρονται να βοηθούσαν οι σύντροφοί τους, οι οποίες συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης: Πέντε χρόνια φυλάκιση σε αϊδό που το έπαιζε «πρώτη μούρη» στις Αθηναϊκές πίστες - Αυτός είναι!

Ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ακι έπαιζε στο clip του SNIK

Ο 33χρονος αστυνόμος που είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβρη του 2022 και διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Το συγκεκριμένο βιντεοκλίπ ανέβηκε στο Youtube τον Ιούνιο του 2019 και έχει πάνω από 11 εκατομμύρια θεάσεις.

Όπως μεταδόθηκε, αποκαλούσε τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια». Το περασμένο Σάββατο συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φέρεται να πουλούσε ναρκωτικά σε πελάτη.

TAGS