Κολωνός: «Ο... με πίεζε να πάω με δύο πλούσιους» - Η 6η επίσημη κατάθεση της 12χρονης

Εξελίξεις με την υπόθεση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
(EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» ασχολήθηκαν με την υπόθεση βιασμού από τον Κολωνό, με την 12χρονη, η οποία κατέθεσε για έκτη φορά, σχετικά με τα όσα υπέστη. Μπορεί να δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο σπίτι της, αλλά αυτό δεν την έκανε να μην καταθέσει.

Συμπληρωματική ήταν η κατάθεση, η οποία εκδιδόταν και βιαζόταν από διάφορους άνδρες στον Κολωνό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες που αποκλαύψε η 12χρονη, αναφέρθηκαν δέκα νέα πρόσωπα, αλλά και διευθύνσεις.

Τα 10 νέα πρόσωπα στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Πρόκειται για άτομα που -σύμφωνα με τη νέα κατάθεση- βίασαν την 12χρονη. Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί. Η 12χρονη δεν μπορούσε να προσδιορίσει τα στοιχεία ταυτότητάς τους. Έδωσε κάποια μικρά ονόματα, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες», υποστήριξαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη, η 12χρονη σύμφωνα με την κατάθεση της, είπε ότι ο προφυλακισμένος για μαστροπεία, κατηγορούμενος, της είχε πει να συνευρεθεί και με άλλα άτομα, τα οποία προσπάθησε να θυμηθεί και τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες καταθέσεις της ανήλικης. Όπως είπε η 12χρονη, της έλεγε ότι έχουν πολλά λεφτά και γι’ αυτό πρέπει να τους συναντήσει, χωρίς όμως τελικά αυτό να γίνει στην πραγματικότητα.

Ποιος είναι ο δερματολόγος με τα 5 παιδιά που εμπλέκεται

Την Πέμπτη 16/2, λοιπόν, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκαν πέντε ακόμη συλλήψεις, με τους τρεις να είναι Έλληνες ηλικίας 65, 49 και 44 αντίστοιχα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν καταγωγή από το Πακιστάν και είναι 23 και 40 ετών.

Την προσοχή όλων, βέβαια, τράβηξε ο πρώτος, ο οποίος είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους. Ύστερα από έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής, αποκαλύφθηκε πως συναντιόταν με το κορίτσι στο ιατρείο του στον Κολωνό, καθώς πρόκειται για δερματολόγο - αφροδισιολόγο, και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς και ανέφερε ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή εκείνη και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, τονίζει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό.

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν προδοθεί μέσα από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με την ανήλικη.

Το ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής για την σύλληψή του: «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μη επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».