Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω και εγώ το κινητό, μπορεί να βλέπω μπάλα που και που» - Τα πρώτα πλάνα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πριν το debate

Ένας ένας φτάνουν οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί αρχηγοί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω και εγώ το κινητό, μπορεί να βλέπω μπάλα που και που» - Τα πρώτα πλάνα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ πριν το debate

Λίγη ώρα έχει μείνει μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινήσει το debate των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων και από νωρίς έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ κάμερες και δημοσιογράφοι από όλα τα κανάλια από τα ελληνικά αλλά και τα ξένα Μέσα, ενώ ένας ένας καταφθάνουν και οι επίσημοι εκπρόσωποι των καναλιών που θα απευθύνουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς και αναλυτικά οι εκπρόσωποι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας που συμμετέχουν στο debate είναι: Η Μάρα Ζαχαρέα από το STAR, η Σία Κοσιώνη από το ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την όλο νόημα ανάρτησή της), ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον ALPHA, ο Παναγιώτης Στάθης από το OPEN και η Ράνια Τζίμα από το MEGA.

Οι έξι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών δυνάμεων είναι οι: κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κ. Αλέξης Τσίπρας, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κ. Κυριάκος Βελόπουλος και κ. Γιάνης Βαρουφάκης.

Το debate, μάλιστα, θα είναι διακαναλικό, με εξαίρεση το Μεγάλο Κανάλι, το οποίο εκείνη την ώρα θα μεταδίδει τον αγώνα του Champions League ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν το debate

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στις κάμερες λίγο πριν μπει στην αίθουσα και έκανε τους πάντες να γελούν με το σχόλιό του για τον αγώνα που θα προβάλλεται ταυτόχρονα.

«Σε ότι αφορά τη σημερινή διαδικασία θα πει κάποιος, βαράτε με και ας κλαίω. Εάν διαφωνείς με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό το debate, γιατί έρχεσαι τελικά ρε φίλε; Αυτό δεν θα ρώταγες; Το ξέρω. Έρχομαι γιατί συμμετέχει το κανάλι στο οποίο εργάζομαι. Έρχομαι γιατί το κανάλι το οποίο εργάζομαι ήθελε να το εκπροσωπήσει κάποιος στο σημερινό debate και αυτός είμαι εγώ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να κριθούμε εμείς οι δημοσιογράφοι, γιατί είναι φοβερά περιορισμένες οι δυνατότητες, τα χρονικά πλαίσια και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει το debate».

«Ας ελπίσουμε ότι οι αρχηγοί των κομμάτων, παρά τον περιορισμένο χρόνο, θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα που θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους αναποφάσιστους. Γιατί οι αποφασισμένοι θα χειροκροτούν από το σπίτι όταν θα μιλάει ο αρχηγός του κόμματος που θα ψηφίσουν ή θα δούνε μπάλα. Έχω και εγώ το κινητό... Μπορεί να βλέπω που και που», δήλωσε έπειτα με χιούμορ.

Γιώργος Παπαδάκης debate