Τραγωδία Άρτα: «Ερωτεύτηκαν στην υπηρεσία, έγινε ο γάμος, ήρθε και το παιδάκι...» - Η εξομολόγηση της νονάς για τους γονείς του νεκρού βρέφους

«Είναι πολύ άδικο να κατηγορηθεί για οτιδήποτε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Άρτα: «Ερωτεύτηκαν στην υπηρεσία, έγινε ο γάμος, ήρθε και το παιδάκι...» - Η εξομολόγηση της νονάς για τους γονείς του νεκρού βρέφους

Η τραγωδία που συνέβη στην Άρτα με τον 37χρονο πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αμάξι με αποτέλεσμα να το βρει νεκρό ώρες αργότερα, έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, όπως και στην οικογένειά του, καθώς αυτή η κίνηση δεν ταιριάζει στο προφίλ αυτού του άνδρα σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα οικεία του πρόσωπα.

Μία ημέρα πριν την κηδεία του μωρού, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα του MEGA και στην εκπομπή Live News μία από τις γυναίκες που ήθελαν να βαφτίσουν το κοριτσάκι, η οποία εξήγησε τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του πατέρα του παιδιού απέναντί του όλους αυτούς τους μήνες, απαντώντας και για το μέλλον του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: «Πήρε η γυναίκα αγκαλιά το παιδί, αλλά ήταν νεκρό!» - Ανατριχίλα με την στιγμή που η 27χρονη είδε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο

Οι δηλώσεις της νονάς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο αμάξι του πατέρα του στην Άρτα

«Βρισκόμαστε όλοι σε σοκ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο ζούσαμε καθημερινά, Προσωπικά για εμένα ήταν ένας πολύ αγαπημένος μου συνάδερφος, ήταν υποδειγματικός πατέρας, είχε ενδιαφέρον για το παιδί και αυτό που όλοι αναρωτιόμαστε "γιατί σε αυτόν;". Δυστυχώς όμως απάντηση σε αυτό δεν πήρε ποτέ κανείς.

Ήταν ένα καλό ζευγάρι, ήταν συνάδελφοι και οι δύο. Ερωτεύτηκαν στην υπηρεσία, έγινε ο γάμος, ήρθε και το παιδάκι. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ και περιμέναμε τη συνέχεια, τη βάφτιση, που δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Είμαι μία από εκείνους που ήθελαν πολύ να βαφτίσουν το παιδί, δυστυχώς όλα αυτά έμειναν στη σκέψη μας, στην καρδιά μας», είπε αρχικά η κυρία Ελένη.

Και σε ερώτηση για το το μέλλον των δύο γονιών δήλωσε: «Σε ό,τι αφορά τον μπαμπά, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλύτερα από τη μητέρα και σαν χαρακτήρα, γνωρίζω πως για εκείνον τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πολύ υπεύθυνο παιδί και τυπικό και θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει εύκολα αυτή του την αμέλεια. Ακόμη αναρωτιέται γιατί και λέει πως είναι σίγουρος ότι το παιδί ήταν εκεί που έπρεπε να πάει».

«Ως συνάδερφοι και φίλοι θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας! Ο λόγος που και εγώ στέκομαι αυτή την ώρα μπροστά στην κάμερα είναι για να μην πέσει το ανάθεμα σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν του αξίζει, δεν του ταιριάζει. Είναι πολύ άδικο να κατηγορηθεί για οτιδήποτε. Η σκέψη και η καρδιά του ήταν δοσμένη σε αυτό το μωρό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Ο λόγος που δεν πήγε η μητέρα το μωρό στον βρεφονηπιακό σταθμό