Τραγωδία Άρτα: Κατέρρευσε ο πατέρας όταν είδε το φέρετρο με το βρέφος - Σε τραγική κατάσταση η μητέρα

Έξω από την εκκλησία έχουν τοποθετήσει μια φωτογραφία του και μπομπονιέρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
pgbsimon/pixabay
pgbsimon/pixabay

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία του βρέφους στην Άρτα. Βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο πατέρας του το ξέχασε για παραπάνω από 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από τη δουλειά του.

Τραγική εικόνες στην Άρτα στην κηδεία του βρέφους

Τραγική φιγούρα η 27χρονη μητέρα του αδικοχαμένου 5,5 ετών βρέφους η οποία είναι στο πλάι του συζύγου της. Άλλωστε στην πρώτη τους συνάντηση μετά την τραγωδία έκλαιγε ο ένας στην αγκαλιά του άλλoυ. Ο 37χρονος πατέρας κατέρρευσε, ξεσπώντας σε λυγμούς, μόλις είδε το φέρετρο με το κοριτσάκι του, όπως γράφει το protothema.gr

Έξω από την εκκλησία δεν υπάρχουν στεφάνια αλλά φωτογραφία του μωρού, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν. Το βρέφος πριν κηδευτεί θα βαφτιστεί.

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά έχει τοποθετηθεί ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που έστειλαν στεφάνια.

Ο λόγος που δεν πήγε η μητέρα το μωρό στον βρεφονηπιακό σταθμό

Η νεκροψία μίλησε για έναν πολύ φρικτό θάνατο (δείτε εδώ), ενώ και οι δυο γονείς χρειάστηκε να νοσηλευτούν λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης τους.

Ο συνήγορος του 37χρονου πατέρα έδωσε εξηγήσεις για το πως έγινε το φρικτό γεγονός, ενώ παράλληλα, τόνισε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ο πατέρας θεωρούσε ότι το παιδί είναι στο βρεφονηπιακό σταθμό.

«Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Επειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού που έβγαζε τα δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός.

Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, πήγε στη Λευκάδα εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε αφήσει το παιδί. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή», είπε.