Τραγωδία Άρτα: Τον συνάντησε μετά το θάνατο του παιδιού τους - Η 1η αντίδραση της μητέρας βλέποντας το σύζυγό της, που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο

Εικόνες που ραγίζουν καρδιές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Άρτα: Τον συνάντησε μετά το θάνατο του παιδιού τους - Η 1η αντίδραση της μητέρας βλέποντας το σύζυγό της, που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος στο αυτοκίνητο

Η τραγωδία, που έλαβε χώρα στην Άρτα έχει συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρο πανελλήνιο με τον 37χρονο πατέρα να ξεχνάει για πολλές ώρες το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο.

Η εξέλιξη ήταν η πιο δραματική, που θα μπορούσε να συμβεί με το μωρό να βρίσκει ασφυκτικό θάνατο μετά την αμέλεια του πατέρα, ακολουθώντας το σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού (δείτε εδώ αναλυτικά).

Διαβάστε επίσης: Θα βαφτίσουν το άψυχο σώμα του μωρού πριν την κηδεία - Το όνομα που θα του δοθεί

Η συνάντηση των γονιών του νεκρού βρέφους από την Άρτα

Ο πατέρας για την ώρα κρατείται με το ρεπορτάζ του Τ-live να μεταφέρει την Πέμπτη 11/5 πως η μητέρα και ο άνδρας είναι σοκαρισμένοι. Οι δύο τους συναντήθηκαν για περίπου ένα τέταρτο μετά από ειδική άδεια, που τους δόθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής λέγεται, πως έμειναν αγκαλιά για ώρα μετά από το τραγικό συμβάν, που αλλάζει τη ζωή τους, κλαίγοντας!

Οι πρώτες δηλώσεις του 37χρονου πατέρα μετά τον τραγικό θάνατο του βρέφους στο αμάξι του

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του παιδιού», αναφέρει διαρκώς ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού, ενώ ο δικηγόρος του πρόσθεσε πως το μήνυμα μοναδικό μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι το εξής: «Μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Ενώ σύμφωνα με το Live News ο ίδιος στην κατάθεσή του υποστηρίζει: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 7 το πρωί. Στη διαδρομή, σταμάτησα να πάρω καφέ. Ξεκινώντας, αντί να στρίψω για το βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν. Δεν έκλαιγε, δεν το άκουγα, το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».