Κως: «Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια λίγο μετά την αναγνώριση του πτώματος

«Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: «Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια λίγο μετά την αναγνώριση του πτώματος

Η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, η οποία ήρθε στην Κω από την Πολωνία με τον σύντροφό της για δουλειά, προκάλεσε τρόμο πρωτίστως στην οικογένειά της και στον άνθρωπό της, καθώς όλοι σκέφτηκαν τα χειρότερα, με τον φόβο αυτό να επιβεβαιώνεται από τη στιγμή που αναγνωρίστηκε το πτώμα της από τις ελληνικές Αρχές.

Η μητέρα της αμέσως πέταξε προς την Ελλάδα και το νησί για να πραγματοποιήσει την αναγνώριση της κόρης της και έκτοτε βρίσκεται στα δικαστήρια, με την εικόνα της να ανατριχιάζει (δείτε την εδώ με πρησμένα και κόκκινα μάτια, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη).

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της 27χρονης Αναστάζια για την δολοφονία της

Ο πατέρας της, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε στην Πολωνία και παραχώρησε συνέντευξη στην ξένη ιστοσελίδα onet.pl, εξηγώντας πως από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως το παιδί του χάθηκε, θεώρησε πως θα την έβρισκαν νεκρή.

«Το πρωί, η γυναίκα μου, μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν με τον Μιχάλ, τον φίλο της Αναστάζια, για να αναγνωρίσουν το πτώμα. Μαθαίνουμε πως η σορός της είναι σε τρομερή κατάσταση, αφού βρισκόταν μέσα στη ζέστη για έξι ημέρες. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα το άψυχο σώμα για να μην πάθει σοκ η σύζυγός μου.

Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη. Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Πίστευε ότι όλοι ήταν φιλικοί. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την πήγαν σε οίκο ανοχής.

Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος κρατούμενος εξήγησε στην αστυνομία ότι είχε συνευρεθεί οικειοθελώς μαζί της και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορούσε να έχει καλό τέλος. Είπα στη γυναίκα μου γιατί είχα κακό προαίσθημα: “Θα πας για την αναγνώριση”», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος (δείτε εδώ πώς το έμαθε ο αδερφός του θύματος).