Κως: «Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου...» - Σοκάρει ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια για τον τρόπο που έμαθε το συμβάν

«Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον τελειώσω εγώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κως: «Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου...» - Σοκάρει ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια για τον τρόπο που έμαθε το συμβάν

Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όχι μόνο, αφού πολύ γρήγορα υπήρχαν αντανακλαστικά από τη χώρα της με τον Πολωνό Πρωθυπουργό να στέλνει ένα μήνυμα στην Ελλάδα (δείτε εδώ).

Όσο λοιπόν οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν τα αίτια και τον τρόπο, που έγινε αυτό ο φρικτός φόνος με τη νεαρή να βρίσκεται νεκρή σε μία σακούλα, παράλληλα η οικογένεια της ζει το απόλυτο θρίλερ.

Ο αδερφός της της Αναστάζια παραχώρησε δηλώσεις στο T-live με τον ίδιο να είναι εξοργισμένος με τον άντρα, που είναι οι βασικό ύποπτος του φόνου.

Οι δηλώσεις του αδερφού της δολοφονημένης Αναστάζια

«Στην αρχή παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πλέον σίγουρο ότι ήταν η αδελφή μου. Γνωρίζω μόνο όσα διαβάζω κι ακούω στα media, γιατί εγώ είμαι στην Πολωνία και δεν είμαι στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον τελειώσω εγώ», είπε ο Πολωνός αδελφός της 27χρονης.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης και είναι ο τελευταίος που τη συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας

Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία της αρπαγής, συναντήθηκε με την Αναστάζια το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς, 2 Πακιστανούς και 2 Μπαγκλαντεσιανούς. Αρχικά, πήγαν σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής και στη συνέχεια στο σπίτι του, στο Μαρμάρι, επειδή η 27χρονη ήταν σε κατάσταση μέθης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι συνευρέθηκε μεν ερωτικά μαζί της αλλά μετά την άφησε σε έναν επαρχιακό δρόμο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν DNA και τρίχες της 27χρονης στο δωμάτιο του αλλοδαπού ενώ έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που τον δείχνει να μπαίνει στο σπίτι μαζί με την νεαρή Πολωνή. Ωστόσο, ο συγκάτοικος του 32χρονου κατέθεσε πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με τις Αρχές να υποψιάζονται πως λέει ψέματα.

Παράλληλα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της 27χρονης.