Ναυάγιο στην Πύλο: Στους 80 οι νεκροί - Ανασύρθηκαν δύο ακόμη πτώματα μέσα από την θάλασσα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurokinissi
Eurokinissi

Το ναυάγιο που πραγματοποιήθηκε στην Πύλο πριν από λίγες ημέρες άφησε άναυδους και τρομοκρατημένους Έλληνες και ξένους που παρακολουθούσαν τις εξελίξεις, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 78, ενώ στο αλιευτικό φέρεται πως επέβαιναν πάνω από 500 άτομα, με γυναίκες και παιδιά να είναι κλειδωμένες στα αμπάρια του πλοίου, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των επιβατών.

Οι Αρχές δεν έχουν σταματήσει τις έρευνες ώστε να εντοπίσουν οποιονδήποτε επιζώντα, αλλά και τους υπόλοιπους νεκρούς που άφησε πίσω της αυτή η τραγωδία και την Δευτέρα 19/6, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Live News, βρέθηκαν ακόμη δύο σοροί.

Δύο ακόμη νεκροί από το ναυάγιο στην Πύλο

Πρόκειται για δύο άντρες, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστούν ακόμα, λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα πτώματά τους, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διευκρινιστεί ούτε η καταγωγή τους.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για την τραγωδία

Διάσημοι και μη, έχουν κατακλύσει τα social media με τις αναρτήσεις τους για το τραγικό αυτό συμβάν, το οποίο έχει στερήσει 80 ανθρώπους από τις οικογένειές τους, την ώρα που εκατοντάδες άλλοι ακόμα αναζητούνται, με τρομακτικό να είναι το γεγονός πως ανάμεσά τους φέρεται πως βρίσκονται πολλά ανήλικα παιδιά και γυναίκες.

Μία από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε και ανατρίχιασε είναι εκείνη της Ρούλας Κορομηλά, η οποία την Παρασκευή 16/6 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο αδερφός ενός επιβάτη του πλοίου βρήκε τον αδερφό του, όμως δεν μπορούσε να τον αγκαλιάσει κανονικά, διότι ανάμεσά τους βρίσκονταν κάγκελα.

Διαβάστε επίσης: «Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα» - Διαγράφουν μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τις δηλώσεις του για το ναυάγιο στην Πύλο

«Ο θάνατος ούτε τους πήρε κ ούτε τους χώρισε. Τι νόημα έχουν τα κάγκελα ανάμεσα στα δυο αδέλφια; Ελπίζω να μην υπάρχουν...», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο προφίλ της ραγίζοντας καρδιές.