Κως: Της έκοψε ένα δάχτυλο από κάθε χέρι - Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια

Βρέθηκε η κάρτα SIM του κινητού της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κως: Της έκοψε ένα δάχτυλο από κάθε χέρι - Ανατριχιάζει η αποκάλυψη για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια

Πριν από λίγες ημέρες μία 27χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε από την Κω και σήμανε συναγερμός σε όλη την χώρα. Ο λόγος για την Αναστάζια, η οποία είχε έρθει από την Πολωνία στο νησί της Ελλάδας μαζί με τον σύντροφό της ώστε να εργαστεί και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την ίδια και το αγόρι της. Η μοίρα όμως της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς βρέθηκε νεκρή σε ένα χωράφι.

Ύποπτος για την δολοφονία της είναι ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, όπως είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή, ο οποίος έχει δεχθεί ποινική δίωξη για την αρπαγή, τον βιασμό και τον φόνο της, καθώς είναι ο τελευταίος που την είδε εκείνο το βράδυ και όλα τα στοιχεία βαραίνουν προς την πλευρά του.

Ο συγκάτοικός του παρατήρησε άχυρα πάνω του ώρες μετά το συμβάν (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του), ενώ υπάρχουν και στοιχεία στο κινητό του τα οποία προδίδουν πως βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Και δεν είναι μόνο αυτά! Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, στις Αρχές βρίσκεται πλέον η κάρτα SIM του κινητού της 27χρονης, η οποία φαινόταν πως είχε χαθεί, και αναμένεται να αποκαλυφθούν τα στοιχεία που κρύβονται σε αυτό και θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ανατριχιαστικό είναι ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, πως ο δολοφόνος της έκοψε δύο δάχτυλα, ένα από κάθε χέρι, προκειμένου να εξαφανίσει τα αποτυπώματά του, θεωρώντας πως με την κίνηση αυτή, οι Αρχές δεν θα έβρισκαν το DNA του στα νύχια και δεν θα τον ανακάλυπταν.