Δολοφονία ΑΕΚ Μιχάλη: Αντιμέτωποι με πολύ βαριές κατηγορίες οι Κροάτες χούλιγκαν

Οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI

Η αποτροπιαστική δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από την Opap Arena το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον 29χρονο Μιχάλη να πέφτει νεκρός μετά τη δολοφονική επίθεση Κροατών φασιστών.

Η UEFA είχε απαγορεύσει να μπουν παίκτες άλλων ομάδων στο γήπεδο - με τον αγώνα εν τέλει να αναβάλλεται - κάτι, που οι ακροδεξιοί οπαδοί της Ντιναμό όχι μόνο δεν εισάκουσαν, αλλά μπήκαν στη χώρα και οργάνωσαν εγκληματική ενέργεια κατά των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 104 Κροατών, οι οποίοι οδηγήθηκαν την Τετάρτη 9/8 λίγο μετά τις 12 στον εισαγγελέα, στα δικαστήρια της Ευελπίδων με 3 κλούβες και ένα πούλμαν να τους συνοδεύει (δείτε εδώ τις δηλώσεις των γονιών του Έλληνα Καμπανού για το έγκλημα).

Οι δικογραφίες που θα σχηματιστούν για το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr λέγεται, πως οι δικογραφίες, που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι κακουργηματικού χαρακτήρα με τον εισαγγελέα να μελετά τα στοιχεία. Σε συνέχεια αναμένεται ο αρμόδιος εισαγγελέας να ασκήσει ποινικές διώξεις. Εκεί θα διαπιστωθεί αν θα παραμείνουν τα κακουργήματα για όλους τους συλληφθέντες.

Να τονίσουμε, πως όσοι εμπλέκονται στην στυγερή δολοφονία του Μιχάλη θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία, βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες και πρωτίστως, η εγκληματική οργάνωση.

Σοκάρουν οι δηλώσεις της θείας του άτυχου Μιχάλη

Η θεία του νεαρού μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ την Τρίτη 8/8, με την ίδια να μην μπορεί να διανοηθεί πως θα συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς εκείνον, αποκαλύπτοντας τι συνέβη και με τη μητέρα του άτυχου παιδιού, η οποία μετά την διαδικασία αναγνώρισης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; Μας φάγανε το παιδάκι μας. Τον μαχαιρώσανε, τον ξεκοιλιάσανε. Τον στριμώξανε κάπου και τον φάγανε. 29 χρονών παλικάρι, εργατικός, βιοπαλαιστής. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Όλα τα λεφτά του, τα ρούχα του, όλα ήταν η ΑΕΚ. Η μαμά του έπαθε έμφραγμα, την έχουμε στον Ερυθρό Σταυρό, εκεί που πήγανε και το παιδάκι μας. Δεν ξέρω τι θα κάνει η αδερφούλα μας, αν θα ζήσει. Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας; Ένας παλικάρι 1,90, δουλευταράς, παλιάς κοπής παιδί», είπε.